Milletvekili Öz’den "Yasak Aşk" açıklaması

Milletvekili Öz’den "Yasak Aşk" açıklaması

AK Parti Aydın Milletvekili Öz’den "Yasak Aşk" açıklaması

Nazilli Devlet Hastanesi’nde yaşandığı iddia edilen “yasak aşk” iddiasıyla ilgili konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, “Bu tür olaylar iki kişinin çalıştığı iş yerlerinde de olur, bin kişinin çalıştığı kurumlarda da olabilir" dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi’nde aralarında gönül ilişkisi olduğu düşünülen iki kişi hakkında çıkan haberler, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Hastane içerisinde oda kapısını kilitleyerek uygunsuz hareketler yaptıkları iddia edilen iki hastane personelinden birinin işine son verildiği, diğerinin ise izne ayrıldığı öne sürülmüştü. Hastane yetkililerinin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, haberlerin asılsız olduğu belirtildi.


Hastanede yaşandığı iddia edilen olayla ilgili açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, “Bu tür olaylar iki kişinin çalıştığı iş yerlerinde de olur, bin kişinin çalıştığı kurumlarda da olabilir. Nazilli Devlet Hastanesi’nde bin kişiye yakın personel çalışıyor. Hastane yönetimi gerekli açıklamayı yapmıştır. Ama dediğim gibi bu olaylar her yerde yaşanabilir. İki kişi arasında geçen bir şey. Ortada aileler var. Nazilli’nin bu tür olaylarla gündeme gelmesi üzücü bir durum. Ben bu haberin Nazilli’nin adını yıpratma ve karalamak maksadıyla yapıldığını düşünüyorum ” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.