Milli Eğitim ve SÖKTAŞ finalde

Milli Eğitim ve SÖKTAŞ finalde

Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nde finale gelindi


Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi Halı Saha Turnuvası’nın nefes kesen yarı final maçları sonunda Milli Eğitim ve Söktaş rakiplerini yenerek finalist oldular.
Belediye Başkanlığınca düzenlenen Halı Saha Turnuvası’nın yarı finale maçlarında Milli Eğitim-Eczacı Teknisyenlerini 7-4, Söktaş Devlet Hastanesini 5-1 yenerken her iki karşılaşmada takımların sergiledikleri futbol keyişe izlendi.
Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalar sonunda öğretmenlerden oluşan Milli Eğitim ile Söktaş çalışanlarından oluşan Söktaşspor 16 Mayıs 2008 Cuma akşamı oynanacak olan finalde karşı karşıya gelecekler. Rakiplerine yarı finalde yenilen Devlet Hastanesi-Eczacı Teknisyenleri ise 15 Mayıs 2008  Perşembe akşamı üçüncülük, dördüncülük için mücadele edecekler.
MİLLİ EĞİTİM  TECRÜBESİYLE KAZANIRKEN ZORLANDI
MİLLİ EĞİTİM: 7 ECZACI TEKNİSYENLERİ : 4
Hakem:Mustafa Muslu
MİLLİ  EĞİTİM:
M.Zeki Doğanay (***), Kurtuluş Güneş (***), (Yılmaz Baz (**), Mustafa Aydın (****), Uğur Tan Alpdoğan (**), Hayrullah Pektaş (*****), Hüseyin Günay (***), Okan Dabağ (**)
ECZACI TEKNİSYENLERİ: Ahmet Katuka (****), Mustafa Agadük (***), Abdullah Coşkun (****), Osman Çıtak (***), Cavit Tilaver (**), Yılmaz Kar (***), Ali Alagöz (*****)
Goller: Dak.12 Mustafa Aydın, Dak.14 Mustafa Agadük, Dak.19-46-48-52 Hayrullah Pektaş, Dak.21 Hüseyin Günay, Dak.35-50-54 Ali Alagöz, Dak.59 Okan Dabağ
Sarı Kart : Abdullah Coşkun ,Yılmaz Kar (Eczacı Tekns)
Belediye Başkanlığı Halı Saha  Turnuvası’nın süpriz ekibi olarak dikkat çeken Eczacı Teknisyenleri, güçlü rakipleri Milli Eğitim karşısında başa baş futbol ortaya koymalarına  rağmen yenilmekten kurtulamadılar. Üç şutları direkten dönen kırmızı beyazlılar sergiledikleri yürekli ve atak futbolları ile izleyenlere futbol keyfi verirlerken yarı finale haklı olarak çıkmalarını da ortaya koydular. Gol Krallığında iddialı olan Deniz Eczanesi’nden Ali Alagöz, attığı 3 gol ile gol sayısını 16 ‘ya yükselterek gol krallığında  birinci sıraya yerleşti.
Aralarında Beden Eğitimi Öğretmenlerinin de bulunduğu kadrosu ile turnuvanın favori ekiplerinin arasında gösterilen Fevzi Bakır yönetimindeki İlçe Milli Eğitim’de Hayrullah Pektaş güzel futbolunu attığı dört golle süslemesini bildi. 
SÖKTAŞ DEVLET  HASTANESİ KARŞISINDA FARKA KOŞTU:5-1
Hakem:
Mustafa  Muslu
SÖKTAŞ: Emre Akkuş (*****), Ümit Kütük (***), Mehmet Yetimoğlu (****), Musa Polat (****), Ejder Yaman (****), Bülent Gelmez (***), Timur Keçeci (****), Musa Binici (**)
DEVLET HASTANESİ: Gökhan Ağca (***), Ersin Şener (****), Okşan Nişancı (***), Mustafa Kolukısa (****), Erol Aydoğan (****), Kemal Yardımcı (***)
Dak.7-33-46 Musa Polat Dak.11.Timur Keçeci Dak.37 Pen. Kemal Yardımcı Dak.55 Mehmet Yetimoğlu
Sarı Kart: Emre Akkuş (Söktaş), Mustafa Kolukısa (Devlet Hastanesi)
Devlet Hastanesi Söktaş’a direnemedi.
İlk yarısı çekişmeli geçen karşılaşmada Devlet Hastanesi önce direkleri ardından yaptığı kurtarışları ile maça damgasını vuran kaleci Emre Akkuş’u geçemedi.
Devlet Hastanesi Baştabibi Uzman Doktor Kasım Çetin’nin de izlediği karşılaşmada Devlet Hastanesi’nin tek golü penaltıdan Kemal Yardımcı’dan geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.