Milli Eğitimde hafta sonu mesaisi

Milli Eğitimde hafta sonu mesaisi

Aydın’da ortaokul ve lise öğrencilerinin bir üst kademeye geçişlerine kolaylık sağlamak amacıyla düzenlenen destek kursları hafta içi ve sonlarında devam ediyor.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, hafta sonunda düzenlenen kursları yerinde görmek ve ilgililerden bilgi almak amacıyla Efeler Atatürk Anadolu Lisesi ve Efeler Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu’na birer ziyaret gerçekleştirdi.
Yapılan ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Vahit Çopur ile sınıfları gezen ve bir süre öğrencilerle birlikte zaman geçiren İl Milli Eğitim Müdürü Töre, okul yönetimiyle de görüşerek bu hizmetin yerine getirilmesinin önemini belirterek, bu tür ziyaretleri önümüzdeki her hafta sonunda yapacağını belirti. Töre, “Dershanelerin dönüşümü ile Aydın’da hiçbir öğrencinin mağdur olmaması için ortaokul ve lise öğrencilerinin bir üst kademeye geçişlerine kolaylık sağlamak amacıyla ilimizin bir çok okulunda hafta içinde ve hafta sonunda TEOG, YGS ve LYS sınavları için yetiştirme ve destekleme kursları açılmıştır” dedi.
Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Töre, hafta sonunda zamanlarını öğrencilerine ayıran öğretmenlere tek tek teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.