Milliler Aydın'da buluşacak

Milliler Aydın'da buluşacak

Aydın Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü, dünya çapında ün yapmış milli güreşçileri Aydın’da bir araya getirecek



Gerçek Gazetesi
Aydın Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü, dünya çapında ün yapmış milli güreşçileri Aydın"da bir araya getirecek büyük bir güreş turnuvası yapmaya hazırlanıyor.
Güreş camiasının içinden gelen bir gençlik spor il müdürüne sahip Aydın"da Türkiye"nin dört bir yanından gelecek pehlivanların katılımıyla yapılacak pehlivan güreşleri için Aydın Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü kolları sıvadı.
Ata sporu güreş için Aydın"da bugüne kadar görülmemiş geniş katılımlı bir güreş organizasyonu düzenlenecek. Mayıs veya Haziran aylarında düzenlenmesi düşünülen güreşler için, Aydın"a dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçilerin davet edileceği bildirildi.
Bugüne kadar minderde güreşen birçok milli güreşçinin kispet giyerek çayırda güreş tutuşacağı organizasyonun Mukan Perinçek Stadında yapılması planlanıyor.
Aydın Belediyesi bünyesinde güreş takımı kurulmasına vesile olan Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker"in bu organizasyon için bir çok dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçiyi Aydın"a getireceği öğrenildi. Altın düdük sahibi milli güreş hakemi Bekir Çeker, ata sporu güreşin Aydın"da canlandırılması için böyle bir güreş düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Organizasyonu Mayıs veya Haziran aylarında düzenlemeyi düşündüklerini dile getiren Bekir Çeker, güreş programının önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti. (İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.