Model ile “merhaba''

Model ile “merhaba''

Kuşadası yeni yıla Model konseri ile “merhaba’ dedi


█ Gerçek Gazetesi
Kuşadası, yeni yıla sahildeki Model grubunun verdiği konserle girdi.
Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ücretsiz yılbaşı eğlencesi; animasyonlar, sürpriz hediyeler ve dj Özgürce"nin gösterisi ile başladı. Yılbaşı şenliği sırasında sahil bandı meşaleler ile süslenirken, soğuk hava nedeniyle meydandaki varillerde ateşler yakıldı.
Sunuculuğunu Özgür Özmavi ve Tuğçe Duygulu"nun yaptığı muhteşem yılbaşı şenliğinde ilk olarak Dj. Mina, Tuncay Perküsyon Şov ve Tayfun Duygulu sahne aldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan 3"lü Kuşadası sahilini dolduran kalabalığa muhteşem anlar yaşattı. Daha sonra ise son dönemin sevilen grubu Model sahne aldı. Soğuk havaya aldırmadan kendilerini saatlerce bekleyen hayranlarının ilgisine karşılık veren Model grubu adeta Kuşadası"nı salladı. Konser sırasında Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"ü de sahneye devam eden Model grubu solisti Fatma Turgut, Başkan Altungün ile birlikte meydanı dolduran binlerce kişinin yeni yılını kutladı. Başkan Altungün, yılbaşı şenliğine gösterilen ilgiye ve konser için Kuşadası"nı tercih eden hemşerisi Fatma Turgut ile Model grubuna teşekkür ederek, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yeni yıl dileğinde bulundu.
Yağmur altında İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı"nı dolduran yaklaşık 10 bin kişi hemen hemen her şarkısında Model grubuna eşlik ederken, genç sanatçılar da gördükleri ilgiden son derece memnun kaldı. Saatler 00.00"ı gösterdiğinde ise muhteşem havai fişek ve ışık gösterileri izleyenleri büyüledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü grup, soğuk havaya rağmen meydanı terk etmeyen hayranlarının alkışlarıyla uğurlandı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.