Mor ve Ötesi Konseri

Mor ve Ötesi Konseri

85. yıl kutlamalarında düzenlenen Mor ve Ötesi Konseri büyük ilgi gördü


Gerçek Gazetesi
Kuşadası’nda Cumhuriyet’in kuruluşunun 85. yılı etkinlikleri kapsamında halk şenliği gerçekleştirildi. Şenlik kapsamında ünlü rock grubu “ Mor ve Ötesi “ ücretsiz bir halk konseri verdi.
Kuşadası sahil bandı üzerindeki Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen halk şenliği sırasında sahne alan Mor ve Ötesi’ne Kuşadalılar büyük ilgi gösterdi. Halk şenliği için sahilde toplanan Kuşadalılar, bir yandan Cumhuriyet coşkusunu yaşarken, bir yandan da tüm şarkılarında ünlü rock gurubuna eşlik etti. Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik sırasında kendilerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman zor onlar yaşayan Mor ve Ötesi, hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.
Bu arada, Mor ve Ötesi’nin vokalistliğini yapan Harun Tekin, Kuşadası’nda 85. yıl etkinlikleri kapsamında sahne almaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Konser bitiminde yaptığı açıklamada Eurovision şarkı yarışması hakkında da konuşan Harun Tekin, “ Kendi adımıza hikayemizin çok güzel bir parçasının geride bıraktık Artık, bundan sonra da katılacak arkadaşlara başarılar dilemek istiyorum. Kuşadası’nda müthiş bir gece yaşadık. Tüm herkesin bu anlamlı ve önemli bayramı kutlu olsun. Biz hep beraber bu ülkede 85 yılı geride bırakmışız burada bulunanların yüzde 90 dan fazlası cumhuriyet kurulduktan sonra doğan insanlar bizlen birbirlerine benzeyen insanlarız birbirimizi sevmek için çok sebebimiz birbirimiz ile savaşmamız için hiç sebebimiz olmadığını düşünüyorum. Türkiye’nin geleceğinin aydınlıkla barış ile güzellikle dolu olduğunu düşünüyorum” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.