MUHTAR İSTEDİ LEVENT BAŞKAN YAPTI

MUHTAR İSTEDİ LEVENT BAŞKAN YAPTI

31 Mart 2019 seçim çalışmaları kapsamında muhtar ziyaretlerini sürdüren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, Fevzipaşa Mahallesi muhtarı yöntemin halkın isteği olan Halk Ekmek Büfesi talebini Aydın Büyükşehir y

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel , CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP Belediye Meclis Üyeleri, CHP VE İYİ Parti yöneticileriyle birlikte muhtar ziyaretleri kapsamında Fevzipaşa Mahalle muhtarı Ahmet Yöntem’e de konuk oldular.

Ziyaret sırasında Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ahmet Yöntem Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlık binasında gerçekleşen ziyarette Yöntem mahalle halkının en büyük istediği olan Halk Ekmek Büfesi talebini de Tuncel’e iletti.

YÖNTEM İSTEDİ, TUNCEL 5 DAKİKADA ÇÖZDÜ

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, Halk Ekmek Büfesi konusunun Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu belirterek hemen Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgili yetkililerini aradı ve en kısa sürede Halk Ekmek büfesinin Fevzipaşa mahallesine inşa edileceğinin sözünü aldı. Tuncel büfenin yapımı tamamlanıncaya kadar ise mobil araçla Halk Ekmek dağıtılacağının müjdesini verdi.

Tuncel, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri mobil ekmek aracı ile satışın yapılacağını duyurdu. Öte yandan Mobil Halk Ekmek Aracı Muhtar Yöntem’in belirlediği bölgelerde haftanın üç günü satış yapacak.

“BAŞKAN OLMADAN SORUNUMUZU ÇÖZDÜ”

Tuncel’in ziyaretini takip eden Fevzipaşa Mahallesi sakinleri Halk Ekmek Büfesi taleplerinin çözüme kavuştuğunu duyunca, “Levent Bey daha başkan olmadan icraatlarına başladı. Halk Ekmek talebimizi bir telefonla çözdü. Allah kendisinden razı olsun.” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.