MUHTAR KARABIYIK; "ÖZLEM BAŞKANIN HER HİZMETİ GÜZEL"

MUHTAR KARABIYIK; "ÖZLEM BAŞKANIN HER HİZMETİ GÜZEL"

Söke’de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşlar ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan projelerle çalışmalarını sürdürüyor.

Söke’de girilmedik cadde bırakmayan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri son hız çalışmalarına devam ediyor. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Söke ve Cumhuriyet Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı memnun olduğunu dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Kemal Karabıyık; “İnsanlar iyi hizmete layık. Bu konuda Özlem Başkana çok teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Mahallesi Demokrasi Meydanı, Sanayi Demokrasi Meydanına bağlayan Albayrak Caddemiz sonra Koçlar Caddemiz, Koçlar Caddesinden sonra Köprübaşını Demokrasi Meydanına bağlayan Albayrak Caddesi ve devamı olan Muradiye Caddemiz şimdi de Atatürk Caddemizde çalışmalar var. Cumhuriyet Mahallesi muhtarı olarak bunca çalışmalardan sonra ben Özlem Başkandan daha ne İsteyeyim." dedi...

"KALDIRIMLAR, EŞLER EL ELE YÜRÜSÜN DİYE GENİŞ GENİŞ YAPILDI"

Kaldırımların genişliği konusunda da görüş belirten Karabıyık; "Bana vatandaşlar soruyor! 'Muhtarım, kaldırımlar geniş olmadı mı?' diye. Ben de 'evet, geniş oldu. Siz beyler ve bayanlar kaldırımlarda rahatça el ele dolaşın diye Özlem Başkan böyle geniş yaptı diyorum. Özlem Başkan’a bize gösterdiği itimattan ve Sökemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin evladı olan Fatih Akkentli de sorunları en güzel şekilde Büyükşehir'e iletiyor, gece gündüz mahallemizle ilgileniyor ve mahalle sakinlerimize hizmet geliyor. Çerçioğlu gibi büyük bir başkan kiminle çalışacağını çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

HER HİZMETİ GÜZEL

Öte yandan Mahalle sakinleri de; "Yollarımız çok kötüydü, yağmur ve çamurdan etkileniyorduk. Yeni haliyle şimdi çok güzel olacak. Kaldırımlar ve yürüme yolları beğeniliyor. Özlem başkandan Allah razı olsun, bütün sorunlarımızı çözüyor, her türlü yardımı yapıyor. Bizim caddemiz biraz göz ardı edilen bir caddeydi. Yıllardır kimse ilgilenmedi. Özlem başkan çok ilgilendi ve önce bayanlar geldi 'nasıl istiyorsanız öyle yapalım' dediler. Böyle hizmet görmedik. Allah razı olsun. Uçak pisti gibi caddemiz oldu. Kaldırımlarda yapılıyor. Allah bir kere değil bin kere razı olsun. Fatih Akkentli bizim mahallemizin evladı. Ne istediysek Büyükşehir'i aradı ve hepsi oldu. Böyle hizmet edeni kim sevmez?” şeklinde görüş belirttiler.

haber-foto-05-003.jpghaber-foto-03-004.jpghaber-foto-01-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.