MUHTARA HAKARET TEPKİLERE SEBEP OLDU

MUHTARA HAKARET TEPKİLERE SEBEP OLDU

Söke’de günün olayı. Ak Parti Söke İlçe Başkan Yardımcısı Halit Usluoğlu’nun Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt’a sosyal medyadan yapmış olduğu hakaret.

Söke’de günün olayı. Ak Parti Söke İlçe Başkan Yardımcısı Halit Usluoğlu’nun Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt’a sosyal medyadan yapmış olduğu hakaret.
Ak Partili Usluoğlu’nun Söke’nin sevilen muhtarına “yalancı” diyerek hakaret etmesi sosyal medya da infiale yol açtı. 


MUHTARA HAKARET TEPKİLERE SEBEP OLDU 
Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt'un Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etmesinden rahatsız olan Usluoğlu, Sarkurt’a “yalancı” diyerek hakaret etti.
Ak Partili Usluoğlu’nun, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Doğanbey'e yaptığı yatırımlar nedeniyle basına açıklama yapan ve Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden Sarıkurt’a yapmış olduğu hakaret tepki çekti. 

VEKİL YAVUZ DA MUHTAR KAÇAR’A HAKARET ETMİŞTİ
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da benzer suçla sahnedeydi şimdi de AK Parti Söke İlçe Yöneticisi Halit Usluoğlu sahnede.
Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar mahallesinde deve güreşi etkinliği tertiplemiş ve Vekil Yavuz'u da davet etmişti.
Vekilimiz halktan ilgi görmeyince muhtarı sorumlu tutmuştu. Yavuz "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu etkinlik alanına gelince yer gök tezahüratlarla inledi, bana ilgi gösterilmedi" şeklinde tepki göstermiş ve muhtarı azarlamıştı.


DENGESİZ DANGALAK DENSİZ 
Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz daha sonra Söke Ziraat Odası’nda mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirmişti.
Toplantıda Söke Devecilik Kültürü, Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı olan, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar, yerine vekaleten Mehmet Karakaya'yı göndermişti. 
Mahalledeki sıkıntılarını anlatmak için söz hakkı alan Karakaya ve diğer muhtarlar, AKP’li Yavuz'un sözleri karşısında adeta şok olmuştu.
Karakaya'ya ‘Muhtar nerede, baca mı yapıyor?' diye soran Yavuz, konuşması boyunca da sert ifadeler kullanmaya başlamış, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’a  “Dengesiz, terbiyesiz, dangalak…” ifadelerini kullanmış ve çok büyük tepki çekmişti. 


SÖKE HALKI SARIKURT’UN YANINDA SAF TUTTU 
AK Parti Söke İlçe Yöneticisinin çirkin üslubu, "Vekil Yavuz bilmem ne yaparsa göreve getirdiği yöneticisi Usluoğlu ne yapmaz?" yorumlarına neden oldu. Sökeli vatandaşlar” Muhtarlarımıza hakaret etmeye alıştılar. Muhtar hizmet edene teşekkür ediyor. Ülkede ekonomik kriz var, işyerleri kapalı, millet kan ağlıyor, her gün intihar ediyor. Usluoğlu bunlara bakacağına muhtara hakaret ediyor. Muhtarımızı halk seçti onun gibi bindirilmiş kıtalar seçmedi. Muhtarlarımızın adını ağzına alırken on kere düşünsün. Vekili Metin Yavuz’u örnek alıyor herhalde yanlış yolda yürüyor bizden söylemesi”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.