MUHTAR’IN OYUNUNU MUHTARLAR BOZDU

MUHTAR’IN OYUNUNU MUHTARLAR BOZDU

Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Sevindikli Mahalle Muhtarı Zeki Açık'ın pes dedirtti.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ile MHP il Başkanı Haluk Alıcık’ın  talimatıyla yapıldığı iddia edilen imza alayında şeytanca plân kurgulanmış.

Nazilli Muhtarlar derneği başkanı Muhtar Zeki Açık tarafından diğer muhtarlara kurulan komploda YIKOB’tan hizmet talebi ve Aydın Valiliğinden Tarımsal sulama ihtiyacı talebi olarak muhtarlardan imza alımın. Ancak imzalan kağıtların arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazili Belediyesini Aydın Valiliğine şikayet dilekçesi olduğunu fark eden Nazillili muhtarlar kıyameti kopardı. Kandırıldıklarını anlayan mahalle muhtarları Muhtar Zeki Açık’a tepki vererek  imzalarını çektikler. 

ÇERÇİOĞLU’NDAN MEMNUNUZ ...

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen muhtarlar; "Özlem Çerçioğlu başkanımız başkanımız bir dediğimizi iki etmiyor. Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Açık sayın valimizin adını vererek Tarımsal sulama konusunda hizmet birde YIKOB’tan talepte bulunacağız diye imza istedi. İmza verdik. Ancak bize imzalattığı kağıtların içinde Büyükşehir ve Nazilli belediyelerimizi Valiliğe şikayet dilekçeleri olduğunu fark ettik. Biz onlara imza vermiyoruz. Hepsini iptal ettik. Bizim işlerimiz görülüyor bizi belediyeler ile kendi siyasi çıkarları için karşı kaşıya getirmekten utanmadılar? Kimimizin  ASKİ ile kimimiz fen işlerinde hala devam eden projeler var böyle sahtekarlık mı olur. Ne derdimiz var ise valimiz ile gider kendimiz konuşuruz. Özlem Başkanımız bizim başımızın tacı” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.