“MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR”

“MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR”

Söke Belediyesi’nden Sarıkemer ve Bağarası’nda kapsamlı temizlik

-Söke Belediyesi’nden Sarıkemer ve Bağarası’nda kapsamlı temizlik

-Muhtarlar Mehmet Dalma ve Esat Arıcı dan Başkan Tuncel’e teşekkür

Gerçek Gazetesi

Söke’ye bağlı Sarıkemer ve Bağarası Mahallerinde kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı. İlçe merkezi Yenikent Mahallesi ile Sarıkemer ve Bağarası Mahalleleri olmak üzere eş zamanlı üç mahallede aynı anda kapsamlı temizlik çalışması yapılıyor.

Söke Belediyesi’nin kadın işçilerinin ağırlıklı olarak bulunduğu saha ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmalarında; kuru ot, cadde ve kaldırım kenarlarının temizliklerinin yanı sıra kamusal alanlar, okul ve mezarlıklar da temizleniyor. Sarıkemer Mahallesi’nde temizlik çalışması sanayi arkasındaki ara sokaklardan başlatılırken; Bağarası Mahallesi’nde giriş kısmından itibaren 105 evler bölgesinden çalışma başlatıldı.

“MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR”  

Sarıkemer Mahalle Muhtarı Mehmet Dalma; “Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel ve birim müdürlerimize, tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Sarıkemer Mahallesi’nde temizlik adına a’dan z’ye yapılacağını biliyoruz. Sarıkemer pırıl pırıl bir görünüme kavuşacak. Hizmetlerinden olayı Söke Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı ise; “Söke Belediyesi ekipleri burada. Bağarasında yapılacak temizlik çalışması çok faydalı olacak. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’den, sahada çalışan tüm ekibinden Allah razı olsun” dedi.

 Bağarası Mahallesi sakinlerinden olmasının yanında Söke Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetinkaya da yapılan çalışmadan dolayı Başkan Tuncel’e teşekkür ederken; “Belediye Başkanımıza ilettiğimiz istekler doğrultusunda hemen ekipleri gönderdiler. Bağararası’nda girilmedik sokak, temizlenmeye bölge kalmayacak şekilde, mezarlıklardan, camilerimize kadar temizlik çalışmaları yapılacak. Başkanımıza Bağarası halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

dsc_3080.jpgdsc_3084.jpgdsc_3112.jpgdsc_3124.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.