MUHTARLARDAN TUNCEL’E TAM NOT

MUHTARLARDAN TUNCEL’E TAM NOT

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Tuncel, Kemalpaşa Mahallesi, Çeltikçi Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Konak Mahallesi, Fevzi

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel , CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalgıç, CHP Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Arı, Çeltikçi Mahalle Muhtarı Önder Aşçı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Karabıyık, Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Yöntem, Atatürk Mahallesi muhtarı Zeki Acet ve Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici'yi ziyaret etti.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(1).jpg

Söke Merkez Mahalle Muhtarları projelerini dinledikleri Levent Tuncel’e tam not verdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmelerde merkez mahalle muhtarları yaşadıkları sorunları ve isteklerini Tuncel’e iletti.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(2).jpg

Muhtarları kendi binalarında belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte ziyaret eden Tuncel, muhtarları can kulağıyla dinleyerek sorunlarını ve taleplerini tek tek not aldı.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(3).jpg

TUNCEL: “31 MART’TAN SONRA HİZMET İTTİFAKI OLACAĞIZ”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, muhtarlarla yaptığı sohbette “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte önümüzdeki 5 yıl uyum içerisinde ekip olarak Söke İlçemize hizmet edeceğiz. Büyükşehir yasasıyla birlikte birçok alanda sorumluluklarımız paylaşıldı. Ancak biz el ele vererek bütün sorunlara ortak çözüm getireceğiz. Gördüğünüz gibi İYİ Parti ile mükemmel bir birliktelik oluşturduk. Genel Başkanlarımız buna ‘Millet ittifakı’ dedi ama ben 31 Mart’tan sonra ‘Hizmet İttifakı’ diyorum. Çünkü biz halkımıza hizmet etmeye geliyoruz. Halkımızın emrindeyiz.” dedi.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(4).jpg

AKKAYA: “SORUNLARIN ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELECEĞİZ”

CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ise, “ Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu muhtarlarımızın kendi sorumluluk alanlarındaki sıkıntıları büyük ölçüde çözmüş. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Levent Tuncel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte sorunların üstesinden gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(5).jpg

ÇELİKEZ: “VATANDAŞA HİZMET İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez de yaptığı konuşmada; “Uyum içerisinde bir seçim çalışması yürütüyoruz. Halkımıza, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Hizmet için yola çıktık.  Vatandaşımıza, millletimize hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizler halkımızı hizmetkarıyız” dedi.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(6).jpg

“KENDİSİNE TAM NOT VERDİK”

Kendilerine yapılan ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar, Tuncel’e teşekkür ederek çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ettiler. Muhtarlar,”Gördük ki Sayın Tuncel Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte Sökemiz için bir çok projeye imza atacaklar. Bunu şu anda ilettiğimiz sorunların daha ziyaret bitmeden çözüme kavuşmasından anlıyoruz. Sayın Tuncel’e teşekkür ediyoruz. Kendisine tam not verdik. Sökemiz için ne hayırlısıysa o olsun. Söke’ye hizmet eden herkesin başımızın üstünde yeri vardır”dediler.

lt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(7).jpglt--muhtar-ziyaretleri-03---haber-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.