Murat Dalkılıç şov

Murat Dalkılıç şov

Kuşadası’nda Murat Dalkılıç şov


Gerçek Gazetesi
İlk albümü "Kasaba" ile büyük beğeni toplayan genç pop müzik sanatçısı Murat Dalkılıç, memleketi Kuşadası"nda verdiği ilk konserde hayranlarını büyüledi. Doğup büyüdüğü Kuşadası"nda ilk kez konser veren genç sanatçı, hemşerilerinden büyük ilgi gördü.
Ege"nin starı olarak adlandırılan ve 10 Ekim"de piyasaya çıkan "Kasaba" isimli albümüyle listeleri zorlayan Kuşadalı Murat Dalkılıç, albümünün ardından ilk kez hemşerileriyle bir araya geldi. 5 yıldızlı Adakule Otel bünyesinde Heaven Kule Bar"da sahne alan Murat Dalkılıç, sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kaldı. Hayranları ve hemşerileri hemen hemen tüm şarkılarında genç pop müzik sanatçısına eşlik ederken, Murat Dalkılıç, istek üzerine Kasaba isimli şarkısını 3 kez seslendirmek zorunda kaldı.
Kuşadası"nda sahneye çıkmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Murat Dalkılıç, “ İlk kez büyüdüğüm Kuşadası"nda sahne aldığım için çok keyişiyim ve heyecan duyuyorum. Albümde, beklediğimin üzerinde satış oldu. Artık Ege dışına çıktık ve bütün Türkiye"de beğenilmek de beni mutlu ediyor. Türkiye genelinde güzel tepkiler ve yorumlar geliyor. Büyük fan club kitlesine ulaşıldı, bu da iyi gittiğini gösterir diye düşünüyorum. İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa"daki konserlerin dışında yurt dışı programlarım da başlayacak ve ilk olarak Almanya"da sahne alacağım” dedi.
Bu arada, kış sezonunda da eğlencenin durmak bilmediği Kuşadası"nın gözde eğlence merkezlerinden Elias Club"da ise Grup Nemenem sahne aldı. Yılancı Burnu"ndaki Elias Club"taki Grup Nemenem konseri de büyük ilgi görürken, çeşitli meslek gruplarından kişilerin oluşturduğu grup elemanları da bol bol alkış aldı.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum