Mustafa Şevki Doğan’dan Söke’ye film sözü

Mustafa Şevki Doğan’dan Söke’ye film sözü

Mustafa Şevki Doğan’dan Söke’ye film sözü


Gerçek Gazetesi / Murat TAN
Deli Yürek, Hayat Bağları, Kurtlar Vadisi gibi ses getiren pek çok projede yapımcı ve yönetmen olarak yer alan Sökeli ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan, bir sonraki film projesini Söke"de gerçekleştirecek.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Meandros Casting Cast Direktörü Selami Taner, “Söke Doğanbey Film Platosu Projesi kapsamında Sökeli yönetmenimiz Mustafa Şevki Doğan"ı Muğla"da film setinde ziyaret ettik. Çekimlere kısa bir ara verip kendisi bizimle sohbet etti. Dizinin senaristi Baykut Badem ve Filiz Ekinci"ye de Doğanbey Film Projesi hakkında bilgiler verdik. Kendilerine Doğanbey"in görüntülerini ve güzelliklerini içeren fotoğrafları paylaştık” dedi.
“FİLM DOĞANBEY"DE
ÇEKİLECEK”
Mustafa Şevki Doğan"ın Söke Doğanbey Film Platosu Projesi"ne samimiyetle ve ilgiyle yaklaştığını belirten Taner, “Kendisinin Güzelköylü adlı dizisi 3 bölümdür reytinglerde birinci çıkıyor. Mustafa Şevki Doğan"ın daha önceki projeleri olan Baba Ocağı ve Dürüye"nin Güğümleri de büyük başarılara ulaşmıştı. Kendisine Söke"de film çekmenin zamanının gelip gelmediğini sorduk. Bizi kırmadı ve Söke Doğanbey"de çekilmesi için bir film sözü verdi. Egeli ve Aydınlı olarak bundan gurur duyacağını da bizlere ileterek Sökelilere selamını ve müjdeyi iletmemi istedi” dedi.
“FİLMDE SÖKELİ
OYUNCULAR YER ALACAK”
Mustafa Şevki Doğan"ın film müjdesinin Söke için büyük bir fırsat olduğunu belirten Taner, “Söke"nin tanıtımı için bu film bize çok bir şans tanıyacak. Filmde Şehir Tiyatrosu"nda ve Meandros Casting bünyesindeki Sökeli oyuncular da yer alacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.