Mustafa Yemci Aydınspor 1923'ün yönetim kurulunda yer aldı

Mustafa Yemci Aydınspor 1923'ün yönetim kurulunda yer aldı

Mustafa Yemci Pazarlama ve Sponsorluk Sorumlusu oldu

Aydınspor 1923 Kulübü'nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede Başkan Fatih Atay'ın güven tazelemesinin ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.
Efeler'deki kulüp binasında yapılan toplantı sonrasında görev dağılımı yaptı. Yönetimde yer alan Sökeli işadamı Mustafa Yemci‘de Pazarlama ve Sponsorluk Sorumlusu olarak görev aldığı görüldü.
Görev dağılımları şu şe kilde oluştu:
Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Atay, İkinci Başkan Hidayet Türen, Mali İşler Sorumlusu İbrahim Gürdal, Genel Sekreter Fevzi Subaşı, Basın Yayın Medya Sorumlusu Serdar Aktarlı, Taraftar ve Stadyum Sorumlusu Hidayet Türen ve Fevzi Subaşı, Amatör Sporlar, Spor Okulları Altyapı İdari Sorumlusu Hayrettin Dincil ve Hakan Çetin, Pazarlama ve Sponsorluk Sorumlusu H. İlker İldiri, Haşmet Akkuş, Mustafa Yemci, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Dursun Çalık, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sorumlusu İbrahim Gürdal, Transfer Komitesi Metin Başaran.
BİLET FİYATLARI DA DEĞİŞTİ
Kongre sonrası ilk toplantısında görev dağılımı yapan siyah-beyazlı yöneticiler, hafta sonunda Aydınspor 1923'ün lider Manisaspor'u ağırlayacağı karşılaşma öncesinde bilet fiyatları yeniden belirlendi. Yönetim kurulu tarafından alınan kararla kapalı tribün bilet fi yatı 20, açık tribün ve kale arkası tribün fiyatların 10 lira olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.