Mutlu Nazlı ilk kişisel sergisi

Mutlu Nazlı ilk kişisel sergisi

Mutlu Nazlı ilk kişisel sergisi ile sanatseverlerle buluştu

Gerçek Gazetesi
Kuşadası İbramaki Sanat Galerisi"nde sanatçı Mutlu Nazlı'nın "ilk bakışta, ilk düşünceler" adlı karikatür sergisi açıldı.
Gazetemiz yazarı Mutlu Nazlı serginin açılışında yaptığı konuşmada, "İsminden de anlaşılacağı gibi "ilk bakışta, ilk düşünceler" benim ilk kişisel sergim. Bu sayede Söke Gerçek Gazetesi, Adada Yaşam Dergisi ve Kuşadası yerel gazeteleri dışında Kuşadası halkı ile buluşma şansı yakaladım ve bu yüzden çok mutluyum. Bugün sergi açılışım ile beraber üretme isteğim fazlalaştı ve Çizgisavar Karikatürlerinin devamını yine sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni bu konuda destekleyen ve sergi açılışımda yanımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Sanatçıya Kuşadası Belediyesi adına çiçek veren Koordinatör Yardımcısı Emine Kanyılmaz, meydana getirdiği eserlerinden dolayı Nazlı'yı tebrik etti.
MUTLU NAZLI KİMDİR?
Sanatcı Nürnberg'te doğdu. Ardından Aydın ve Ankara"da yaşadıktan sonra Kuşadası'na yerleşen Nazlı, gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yaptı. Karikatürleri de yaklaşık 1 yılı aşkın süredir yayınlanan Nazlı'nın, "ilk bakışta, ilk düşünceler" adlı bu sergisi sanatçının ilk kişisel sergisi.
İbramaki Sanat Galerisindeki "ilk bakışta, ilk düşünceler" adlı karikatür sergisi 9-18 Mayıs tarihleri arasında her gün sabah 8.00'den akşam 8.00'e kadar karikatür severlere açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.