Nazilli Göztepe’yi 2 farkla devirdi

Nazilli Göztepe’yi 2 farkla devirdi

Nazilli Göztepe’yi 2 farkla devirdi


Ger­çek Ga­ze­te­si
Hent­bol Er­kek­ler 1.Lig C gru­bu da oy­na­yan Na­zil­li Be­le­di­yes­por Hent­bol Ta­kı­mı, Göz­te­pe A.Ş. Hent­bol ta­kı­mı­nı dep­las­man­da 29-31 yen­di.
İz­mir Gür­sel Ak­sel Spor Te­sis­le­rin­de oy­na­nan maç­ta Na­zil­li Be­le­di­yes­por, Göz­te­pe A.Ş."yi 2 sa­yı­lık fark­la 29-31 yen­di. Hent­bol ta­kı­mı­nın al­dı­ğı bu gü­zel so­nuç, ay­nı gün oy­na­nan Ay­dın Ama­tör Sü­per Lig Yıl­dız­gü­cüs­por"un dep­las­man­da al­dı­ğı ga­li­bi­yet­le Na­zil­li"ye mo­ral ol­du.
Er­kek­ler 1. Lig C Gru­bun­da mü­ca­de­le eden ta­kım­la­rı­nın lig­de ka­lı­cı ol­du­ğu­nu ifa­de eden Ta­kım An­tre­nö­rü Lok­man Ak­ka­ya “Na­zil­li Be­le­di­yes­por ola­rak ama­cı­mız Hent­bol"da üst dü­zey­de oy­na­ya­bil­di­ği­mi­zi gös­ter­mek­tir. Mü­sa­ba­ka çok çe­kiş­me­li geç­ti. Ma­çın ba­şın­dan so­nu­na ka­dar ki­min ka­za­na­ca­ğı bel­li ol­ma­dı. İkin­ci ya­rı­da yap­tı­ğı­mız sa­vun­ma ve hü­cum­da­ki tak­tik de­ği­şik­lik­ler ve oyun­cu­la­rı­mı­zın üs­tün gay­re­tiy­le ka­zan­ma­yı bil­dik. Li­ge ve­ri­len ara­da Genç­ler Li­gi Ma­hal­li maç­la­rı, ar­ka­sın­dan da grup maç­la­rı var. Her iki­sin­den de ba­şa­rı ile ay­rı­lıp. Genç­ler Li­gin­de Tür­ki­ye Fi­nal­le­ri­ne git­me­yi ar­zu edi­yo­ruz. Genç­ler­de Tür­ki­ye de­re­ce­si yap­ma­mız bu se­zon­ki he­def­le­ri­miz ara­sın­da­dı­r” de­di.
Pa­zar gü­nü oy­na­na maç­ta alı­nan ga­li­bi­ye­tin ta­kım içe­ri­sin­de ve Na­zil­li"de bü­yük se­vinç ya­şat­tı­ğı­nı ifa­de eden Ak­ka­ya “Na­zil­li Be­le­di­yes­por"un bir çok dal­da ta­kım­la­rı mev­cut. Ta­kım­la­rı­mı­zın ço­ğu genç kad­ro­lar­dan olu­şu­yor. Na­zil­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ha­luk Alı­cık"ın des­tek­le­riy­le bir çok branş­ta alt ya­pı oluş­tu­rul­ma­sı ko­nu­sun­da yo­ğun bir ça­lış­ma tem­po­su içe­ri­si­ne gir­dik. Baş­ta Hent­bol ta­kı­mı­mız ol­mak üze­re Bas­ket­bol, Vo­ley­bol ve Fut­bol"da alt ya­pı ça­lış­ma­la­rı mey­ve ver­me­ye baş­la­dı. Bas­ket­bol ta­kı­mı­mız ilk ma­çı­nı ka­zan­dı, genç ba­yan­lar­da vo­ley­bol ta­kı­mı­mız ilk iki ma­çı­nı ka­zan­dı. Hent­bol genç er­kek­ler­de ta­kı­mı­mız bü­tün maç­la­rı­nı ka­zan­dı. Bu ça­lış­ma­lar Yıl­dız­lar, Kü­çük­ler ve Mi­nik­ler ka­te­go­ri­le­rin­de de de­vam et­mek­te­dir. Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ha­luk Alı­cık"ın Na­zil­li"de­ki Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­men­le­ri ve An­tre­nör­le­rin önü­nü aça­rak ver­di­ği des­tek­le Na­zil­li­li genç­le­rin aza­mi öl­çü­de spor yap­ma­sı­nı ve on­la­rın ba­şa­rı­ya ulaş­ma­la­rı­nı sağ­la­mış­tı­r” di­ye ko­nuş­tu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.