NAZİLLİ İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR

NAZİLLİ İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU NAZİLLİ’DEKİ YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı yol hamlesine Nazilli’de devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Hürriyet Caddesi’ne gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Çerçioğlu, “Aydın il genelinde vatandaşların isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Biz hizmet için varız. Nazilli halkı da hizmetin en iyi ve kalitesini hak ediyor. Nazilli ister, Büyükşehir yapar” diye konuştu. 

40 BİN METREKARELİK ALAN ASFALTLANACAK

Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Hürriyet Caddesi’nde asfalt yapımının tamamlanması için hummalı bir çalışma başlatarak adeta seferberlik ilan etti. Çalışmalarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hürriyet Caddesi üzerindeki sıcak asfaltlama çalışmasının ardından Atatürk Bulvarı’na geçecek. Nazilli’de Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı’ndaki toplam 4,5 kilometre ve 40 bin metrekarelik alanda asfalt çalışması yapılıyor.

NAZİLLİ’DEN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

Kaliteli sıcak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüş kalitesini arttıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de çalışmalarına hızla devam edecek.

Ekiplerin gece gündüz çalışmasından dolayı memnuniyet duyan Nazillili Vatandaşlar il geneli ve Nazilli ilçesine yapılan hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.