Nazilli’de taraftar şoku

Nazilli’de taraftar şoku

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda Nazilli Belediyespor kendi evinde düşme potasında yer alan ve ligde kalma mücadelesinde önem arz eden Muğlaspor maçında son 15 dakikada bulduğu atakları iyi değerlendirerek maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Gerçek Gazetesi
Maçın ilk yarısında Muğlaspor oldukça fazla pozisyon oluşturan ve iyi oynayan takım olurken, ikinci yarıda kondisyonu iyi olan Nazilli Belediyespor son 15 dakikada sayısız gol fırsatını kaçırmasına rağmen galibiyet açısından iki önemli golü atarak maçtan galip ayrıldı.
Maçı yaklaşık dört bin Nazilli Belediyespor taraftarı izlerken, Muğlaspor"u desteklemek üzere 170 taraftar katıldı.
Maç boyunca yağan yağmura rağmen çok sayıda taraftar maçı izledi. Maçı İzlemek için İlçe Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Ulukaraağaç, Belediye Meclis Başkanı Ziya Aksüt, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum ve daire müdürleri, Nazilli Belediyespor Yönetimi ve çok sayıda protokol üyesi protokol tribününde yerini aldı. Son haftalarda aldığı yenilgiler ve beraberliklerle kaybettiği puanlara üzülen siyah beyazlılar, Muğlaspor önünde 3 puan almanın sevincini yönetim ve taraftarla paylaştılar. Maçta yenik durumdayken hakaret eden taraftarlara maç sonunda Teknik Direktör M.Gürkan Zora ve Takım Kaptanı İbrahim Kırdemir tepki gösterdi. Maçın sonunda taraftarlar takımın ve teknik heyetin gönlünü aldı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.