Ne çektin be iPhone! Başına gelmedik kalmadı

Ne çektin be iPhone! Başına gelmedik kalmadı

İPhone 6 yapılan testlerin arka arkası kesilmiyor, bu kez de uzaydan attılar

İPhone, 2007 yılında piyasa çıktığında dokunmatik ekranlı modeliyle cep telefonu sektörü için adeta bir devrimdi.

 İlk İPhone`dan itibaren akıllı cihaz piyasasını domine eden bu cihazlar çıkan her yeni modeliyle milyonlarca hatta milyarlarca kitleye ulaşmış durumda. İPhone`u üreten Apple firması piyasaya sunduğu her yeni modeli kullanıcıların büyük ilgisinin yanı sıra eleştirilerini de beraberinde getirmiştir.

iPhone 4 ilk çıktığında telefonu sıkı tutunca “çekmeme” problemi yaşandığı iddiası konuşulmuştu. iPhone 5 ile telefonun kolay çizildiği ve ekranının sağlam olmadığı gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz sene ise iPhone 5s ile birlikte TouchID’nin bazı yöntemlerle aldatıldığı sürekli söylenmişti. Bu eleştirilerin son halkasını 2014`ün sonbaharında büyük bir ses getirerek piyasaya sunulan İPhone 6 modellerinin bükülmesi oluşturuyor.

Bu iddialara maruz kalan modellerden biri İPhone 6 ve Plus`ın dayanıklılık testi adı altında başına gelmeyen kalmadığını hepimiz biliyoruz.

BU KEZ DE UZAY TESTİ
Yapılan ilginç deneylerin en sonuncusu yok artık dedirtecek cinsten. Bu kez İPhone 6 uzay testine maruz kalıyor. İnsansız Hava Aracı ile uzaya çıkarılan İPhone 6 binlerce metre yükseklikten bir anda aşağıya bırakılıyor; böylece İPhone`un ne kadar dayanıklı olduğu ölçülmüş oluyor.
Daha önce iPhone 6 ‘nin dayanıklığını öçmek için; balyoz vurmak, kaynar kolaya atmak gibi ilginç deneyler yapılmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.