Entel Köy’de muhteşem final

Entel Köy’de muhteşem final

Entel Köy’de muhteşem final

Gerçek Gazetesi
Başarılı yönetmen Yüksel Aksu"unun senaryosunu yazıp yönettiği ve çekimleri Milas, Söke ve Didim"de gerçekleştirilen “Entel Köy Efe Köy “ adlı filmin final çekimleri Söke"nin Doğanbey köyünde gerçekleştirildi.
Sabah saat 04.oo"e kadar süren çekimlerin ardında bir veda konuşması yapan Yüksel Aksu, sette bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Çekimlere katılan kalabalık oyuncu topluluğuna ve teknik ekibe teşekkür ederek başlayan Aksu; ”Altı haftadır uyum içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve ortaya mükemmel bir yapıt çıktı. Bu hepimizin başarısı arkadaşlar. Özellikle Pınarcık Köyü halkının gösterdiği inanılmaz performansın takdire şayan olduğunu vurgulamak isterim. Teknik ekip ve oyuncularımızın, yardımcı oyuncularımızın emeğine teşekkür ederim.” dedi.
Köy alanına yakılan ateşin çevresinde eğlenen enteller, şarkılarla dans ederken Muhtar Ali"nin beraberinde Efe Köylülerin aralarına katılmasıyla çekimler sevilen Muğla Türküsü “ŞU KÖYCEĞİZ YOLLARI” adlı türküsünün hep birlikte söylenmesiyle sona erdi.
Didim"den kalabalık bir sanatsever topluluğuyla birlikte aynı gece set ziyaretinde bulunan ve çekimlerin bir bölümünü izleyen Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Yönetmen Aksu"yu Kutladı ve başarılar diledi.
Son gecenin diğer bir sürprizi de geçen aylarda Eski Yeşilçam Oyuncusu Ali Gençli"nin yönetiminde Söke"de çalışmalarına başlayan Ajans Meandros Casting Ege"nin altmış yardımcı oyuncuyla katkı sağladığı filmin çekimleri sonunda yaptığı bir anketle “ENTEL KÖY"ÜN ENLERİ” ni seçmesi oldu…
Anketten: Entel Köy"ün en sabırlı ve sakini Yüksel Aksu, en karizmatiği Yapımcı Muharrem Gülmez, En yaşlı genci filmin kocaanası Ayla Arslancan, en romatiği Cem Altıntaş, en yorulmayanı ve en uzun yol katedeni Çaycı Murat, en melenkoliği Şahin Irmak, en alçak gönüllüsü Ayşe Bosse, En güzel gözlü kızı Ahu Gül Ürük, en gizemlisi Dilek Adas, en ünlü konuğu "Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth", ve en eski oyuncusu olarak da yetmişli yılların Yeşilçam Oyuncusu Ali Gençli çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.