Bimeks 63. mağazasını Söke’de açtı

Bimeks 63. mağazasını Söke’de açtı

Bimeks 63. mağazasını Söke’de açtı

█ Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Bimeks Söke"deki mağaza açılışı ile Aydın"daki ikinci, Türkiye genelindeki 63. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.
Söke mağazasının açılışıyla, daha önce açılan Akhisar, Alanya, Antalya Shemall ve Çankırı mağazalarıyla birlikte 1 ayda tam 5 yeni mağaza açarak teknoloji perakendeciliğinde yeni bir rekora imza atmış oldu. Söke"de Konak Mahallesi yağcı Sokak İş Bankası arka sokağında hizmete giren Bimeks Mağazası önü, sabahın erken saatlerinde kuyruk oluşturup indirimli ürünlerden yararlanmak isteyen müşterilerle doldu.
Açılışa; Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, Franchise İşortakları Pelin Güner, Haluk Güner ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı.
Söke"de 27. franchise şubesinin açılışını gerçekleştiren Bimeks"in açılışına vatandaşların ilgisi yoğun olarak gerçekleşirken; sabahın erken saatlerinde kuyruğa giren müşterilere Ege"nin meşhur ballı lokma tatlısı ikram edildi. Türkiye"nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek açılışlarına devam edecek olan Bimeks Söke mağazasında, 263 metrekarelik satış alanında Sökelilere hizmet verecek.
“MAĞAZA SAYISI
63, FRANCHİSE
ŞUBE SAYISI
27"YE ÇIKTI”
Açılışlarına aralıksız devam eden teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Bimeks, Franchise duyurusunu yaptığı 2010 yılından günümüze toplam mağaza sayısını 63"e, franchise şube sayısını 27"e çıkarttı. Bimeks Anadolu"daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
2012 yılında 50 ilde, 76 mağazaya ulaşma hedefinin üzerine çıkacağının sinyallerini veren Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar; “2011 yılında hedeflerinin üzerinde bir performans sergileyen Bimeks 2012 yılında da pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor. Bimeks"in bu başarısını güler yüzlü, kaliteli hizmet anlayışına ve iyi fiyat garantisine bağlıyoruz. Söke mağazamız Aydın"daki 2. mağazamız. Artık Sökeliler de teknoloji alışverişlerinde iyi fiyat garantisinden ve güler yüzlü hizmetten yararlanabilecekler. Bir ayda tam 5 yeni mağaza açtık. Açılışlarımız hız kesmeden devam edecek. Bimeks"i Türkiye"nin her köşesine götürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.