‘Hayde Efem’ yeni yeteneklerini arıyor

‘Hayde Efem’ yeni yeteneklerini arıyor

‘Hayde Efem’ yeni yeteneklerini arıyor


█ Gerçek Gazetesi
Aydınlı amatör yönetmen Kerem Sarı"nın çektiği ve izlenme rekorları kıran reklam filmi “Süper İncir”in devamı olarak çekilecek “Hayde Efem” filmi için oyuncu seçmesi yapılacak.
Aydın incirinin tanıtıldığı ve izlenme rekorları kıran "Süper İncir" adlı kısa reklam filminin büyük beğeni toplamasının ardından yönetmen Kerem Sarı"nın uzun metrajlı filmi çekebilmek için başladığı çalışmalar sonucu Aydın Valiliği"nin öncülüğünde çeşitli kurum ve kuruluşların desteğini alan “Hayde Efem” filminin 1 Ekim"de başlayacak çekimleri öncesi oyuncu seçmesi yapılacak. 25 Eylül 2012 Salı günü Aydın merkez Turisttik Park tesislerinde yapılacak olan oyuncu seçmelerinde filmde rol almak isteyen yetenekli Aydınlılar belirlenecek. Filmin yapımcı ve yönetmeni Kerem Sarı, Süper İncir"de de rol alan Coşkun Kemer ve tiyatrocu Atakan Aktaş"tan oluşan seçici heyet, Aydın"ın yeni yeteneklerini belirleyecek.
Yapılacak oyuncu seçmeleri hakkında bilgi veren filmin yapımcı ve yönetmeni Kerem Sarı, “Hayde Efem filminde amacımız Aydın"ın unutulmaya başlamış değerlerini hatırlatmak, bize dayatılan süper kahramanların yerine gerçek karakterleri canlandırmak ve Aydın"a özgü ürünleri tanıttır. Bu projemizde Aydın"ın dünyaya mal olmuş tarihi mekanlarının yanı sıra zeytini, inciri ve kestanesini tanıtacağız. 1 Ekim"de başlayacağımız çekimleri 5 haftada tamamlamayı planlıyoruz. Çekimler süresince film rol alacak oyuncuların bir bölümünü seçme ile belirleyeceğiz. Özellikle figürasyon anlamında desteğe ihtiyacımız var. Salı günü genel bir oyuncu seçimi yapacağız. Ana kast ve karakter oyuncularının seçimini ise daha sonra bu kişiler arasında gerçekleştireceğiz. Bu konuda Aydınlı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.
(İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.