Söke Ticaret Odası sandığa gitti

Söke Ticaret Odası sandığa gitti

EN ÇOK OYU ALAN METİN SAKALAR BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI



█GerçekGazetesi
Levent TUNCER
Söke Ticaret Odası"nda olağan genel kurul heyecanı yaşadı.
Yapılan seçimlerde 21 kişilik meclis üyesi seçimlerinin heyecanı yaşanırken bin 400 üyesi bulunan Söke Ticaret Odası"nda üyeler sabah 09:00"dan itibaren saat 17:00"ye kadar oy kullandılar. Toplam 527 üyenin oy kullandığı seçimlerde Metin Sakalar"ın tüm sandıklarda en yüksek oyu alması dikkat çekti.
Sonuçlardan sonra Metin Sakalar"ın gazetemize yaptığı açıklamada; “Bugün burada bizlere oy vererek en yüksek oyu almamızı sağlayan seçmenlerimize teşekkür ederim. Bu sonuç neticesinde Ticaret Odası seçmeninin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh gereği Ticaret Odası Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Bugünden itibaren Söke Ticaret Odası"nın başkan adayıyım. Umuyorum ki, bizlere bu ilgiyi gösteren arkadaşlarımız bu başkanlık yarışında da aynı güveni bizlere göstereceklerdir” dedi.
Diğer yandan Söke Ticaret Odası seçimlerinde mevcut yönetim kurulu başkanı Süleyman Toyran"ın yeniden aday olacağı biliniyor. Yapılacak ilk meclis toplantısında 21 kişilik Söke Ticaret Odası Meclisi kendi içinde meclis başkanını ve ticaret odası başkanını seçecek.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum