Medya alanında faaliyet gösteren STK ve kuruluşlar desteklenecek

Medya alanında faaliyet gösteren STK ve kuruluşlar desteklenecek

Medya alanında faaliyet gösteren STK ve kuruluşlar desteklenecek


█GerçekGazetesi
AB ve Türkiye arasındaki Sivil toplum Diyalogu-III hibe programı kapsamında medya alanında faaliyet gösteren sivil toplum ve medya kuruluşlarına destek sağlanacağı belirtildi.
Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen AB ve Türkiye arasındaki Sivil toplum Diyalogu-III hibe programı teklif çağrısı 20 Mayıs 2013 tarihi itibariyle yayınlandı. Sivil Toplum Kuruluşlarının AB ülkelerindeki muadilleriyle diyalog geliştirmelerine yönelik projelerine “Siyasi Kriterler” ve “Medya” bileşeni kapsamında insan hakları, ayrımcılıkla mücadele, demokrasi ve hukukun üstünlüğü alanlarında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarına; “Medya” bileşeni kapsamında ise medya alanında faaliyet gösteren sivil toplum ve medya kuruluşlarına destek sağlanacak.
Program hakkında bilgi almak isteyen İlgili tüm kuruluşlar ve basın mensupları için Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından 04 Haziran 2013 günü İzmir Yaşar Üniversitesi"nde bilgilendirme günü düzenleyecek. Programı takip etmek isteyen katılımcıların www.esdproject.net internet sitesinde yer alan katılımcı formunu elektronik ortamda doldurmaları, Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezinden ulaşım desteği talep edenlerin ise 31 Mayıs 2013 tarihine kadar [email protected] adresine elektronik posta ile başvurmaları gerekiyor.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.