10. Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali hazırlıkları tamamlandı

10. Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali hazırlıkları tamamlandı

10. Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali hazırlıkları tamamlandı

█Gerçek Gazetesi
Bu yıl 10."su gerçekleşecek olan Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali hazırlıkları tamamlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ile başlayacak olan Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali 6 Eylül"e kadar sürecek. Konserli gecelerde ünlü sanatçılar Sökeliler ile buluşacak. Bu yılın flaş isimleri Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Şükriye Tutkun, Tayfun Talipoğlu ve pop müziğin sevilen sanatçısı Murat Dalkılıç.
“KONSERLİ GECELER”
30 Ağustos Cuma günü içerisinde Sökeli müzisyenler Mustafa Sevindik ve Murat Gökdere"nin de yer aldığı "Takatuka Band" Grubu Balkan Ezgileri ile Sökelileri coşturacak. 31 Ağustos Cumartesi günü Sökeli Genç Grup "Darbe" sahne alacak. 1 Eylül"de ünlü sanatçı "Şükriye Tutkun" türkülerini Sökeliler için söyleyecek. 2 Eylül"de Söke Türk Sanat Müziği Korosu Konseri gerçekleşecek. 3 Eylül"de Tayfun Talipoğlu yanında solisti ile sahne alacak. Yol Hikayelerini ve şiirlerini Sökeliler ile paylaşacak Tayfun Talipoğlu Sökelilere keyifli bir gece yaşatacak. 4 Eylül"de Almanya"da yaşayan Sökeli sanatçı Dilek Eser Sökelilerle buluşacak. 5 Eylül"de Söke Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Anadolu"nun dört bir yanından derlenen türkü demeti ile Sökelilerin karşısında olacak. 6 Eylül"de Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali"nin final gecesinde pop müziğin ünlü sanatçısı Murat Dalkılıç Söke"de sahne alacak. Etkinliklere Söke Belediyesi Şehir Bandosu renk katacak.
“KONSERLER
KÖPRÜBAŞI"NDA”
Bu yıl Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali"nde final konseri dahil tüm konserler ilçenin Demirköprü yanında bulunan otopark alanında gerçekleşecek. ÜCRETSİZ Halk Konserlerinin başlama saati ise 21.30 olarak belirlendi.
“PANAYIR 3 EYLÜL"DE”
Her yıl Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali döneminde açılışı yapılan ve bu yıl 20."si gerçekleşecek Söke Tarım-Sanayi ve Ticaret Panayırı 3 Eylül"de açılıyor. Söke Belediyesi"nin öncülüğünde Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından düzenlenen Söke Tarım-Sanayi ve Ticaret Panayırı çeşitli sektörlerden firmaların katılımıyla Söke Kapalı Pazar Yeri"nde gerçekleşecek.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.