‘TUNA BOYU’ OYUNU

‘TUNA BOYU’ OYUNU

‘TUNA BOYU’ OYUNU DİDİMLİLERDEN TAM NOT ALDI


█Gerçek Gazetesi
Didim Memurlar ve Eğitimciler Derneği'nin katkılarıyla sahnelenen “Tuna Boyu” adlı oyun Didimlilerin büyük beğenisini topladı.
Didim Memurlar ve Eğitimciler Derneğinin katkılarıyla Tuna Boyu” adlı oyun Didim"de sahnelendi. Dün akşam saat 19:30"da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde sahnelenen oyunu Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, Didim İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Apaydın ve Şevki Erkan, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Dernek Başkanı Beytullah Saygılı ile çok sayıda Didimli izledi.
Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde sahnelenen oyunda Fırat Kültür Merkezi (FKM) oyuncuları rol aldı. Oyunda Fedakar öğretmenlerden biri olan Ali öğretmenin hayatını konu edinen oyun, Ali öğretmenin yurt dışına çıkarken ve çıktıktan sonra yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları anlatıyor. Dini bilgisi zayıf nesillerin dinden ne kadar uzak kaldıklarını komediyle anlatan, hüznü ve komediyi birlikte sunan oyun izleyenleri zaman zaman duygulandırırken zaman zaman ince espriyle izleyenleri güldürdü. 2 perdelik oyun yaklaşık 1,5 saat sürerken oyun Didimlilerden tam not aldı.
Oyunun sonunda Didim Memurlar ve Eğitimciler Derneğince oyunculara çiçek verilerek teşekkür edildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.