Tiyatro Atölyesi yoğun ilgi görüyor

Tiyatro Atölyesi yoğun ilgi görüyor

Tiyatro Atölyesi yoğun ilgi görüyor


█Gerçek Gazetesi
Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen dördüncü dönem tiyatro atölyesi yoğun ilgi görüyor.
Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu (ABŞT) tarafından bu yıl dördüncü dönemine giren tiyatro atölyesi, Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına"nın yönetiminde, Dramaturg-Eğitmen Fatih Bulut ve ABŞT oyuncuları ile birlikte faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirten ABŞT Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına; “Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak, 2011 yılından bu yana başlattığımız ve Aydın"da bu kapsamda bir ilk olan “Tiyatro Atölyesi”ni hayata geçirdik. Her çalışmamızda olduğu gibi bu konuda da bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese öncelikle çok teşekkür ederiz. Onlarca, yetişkin ve öğrenci bu eğitimlerimize katıldılar ve tiyatro sanatının büyüsü ile tanıştılar. Geçen sezon ki atölyemizin sahnelediği “Televizyon Cumhuriyeti” adlı komedi seyircilerimiz tarafından çok beğenildi. Bu yılda o oyunu tekrar sizlerle buluşturacak olmaktan dolayı sevinç içindeyiz. Bir ekip çalışması olan tiyatro, katılımcılarına sorumluluk duygusu aşılamakla beraber, paylaşımcı ve yaratıcı bir toplum oluşması adına çok önemli bir misyonu yerine getiriyor” dedi.
Aydın Belediyesi Şükran Güngör Sahnesi"nde 6 ay sürecek olan eğitimlerin sonunda öğrenciler hazırlayacağı bir oyunla seyirci ile buluşacak. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.