Turizmde fuar maratonu devam ediyor

Turizmde fuar maratonu devam ediyor

Turizmde fuar maratonu devam ediyor


█Gerçek Gazetesi
Turizmde tanıtımın en önemli ayaklarından biri olan fuar maratonu kaldığı yerden devam ederken, katılması planlanan uluslararası turizm fuarları da belirlendi. Belediye Başkanı M. Esat Altungün"nün 2009 yılında göreve gelmesinin ardından, 4,5 yıl önce belediyenin başlattığı tanıtım atağının meyveleri, bu turizm sezonunda da fazlasıyla alındı. Londra Uluslar arası Turizm Fuarı(WTM) ile Kasım ayı başında fuar maratonuna start veren Kuşadası; bu yıl kış ayları boyunca 12"si uluslararası, 2"si ulusal toplam 14 turizm fuarında yer alarak bölgeye turist çekmeye çalışacak.
4-8 Kasım tarihleri arasında İngiltere"nin başkenti Londra"daki World Travel Market(WTM) ile bu yılki fuar maratonuna start veren Kuşadası Belediyesi, ardından İzmir-Travel Turkey, Utrecht-Hollanda, Anwers ve Brüksel-Belçika, Milano- İtalya, İstanbul, Berlin-Almanya, Bükreş-Romexo-Romanya, Miami-Kruvaziyer fuarı-ABD, Moskova-Rusya, Kiev-Ukrayna, Üsküp-Makedonya ve Dublin-İrlanda fuarlarında boy gösterecek.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, göreve geldikleri ilk günden itibaren tanıtım çalışmalarına büyük ağırlık verdiklerini ve tüm Kuşadası"nın etkin tanıtım çalışmalarının meyvesini gördüğünü söyledi. Kuşadası"nın son 10 yılın en dolu sezonunu yaşadığını kaydeden Başkan Altungün, “ Yüksek sezonda Kuşadası"ndaki tesislerdeki doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. Ekim ayının sonlarında bile doluluk oranları yüzde 90"larda seyretti. Tanıtım çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 12"si uluslar arası, 14 turizm fuarına katılacağız “ dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.