İşadamları tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

İşadamları tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

İşadamları tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Gerçek Gazetesi
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksekokulu Kariyer Birimi tarafından organize edilen, Kariyer Günleri kapsamında, "İş"te KESİT, İş"te HEDEF" başlıklı panel gerçekleştirildi.
Panele; Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Yarbay Hakkı Sapmaz, Aydın Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Kahyaoğlu, Müdür Yardımcısı Mahmut Arıkan, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan, Baş Müdür Yardımcısı Hüseyin Erel, Müdür Yardımcısı Mutlu Türk, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı A.Sefa Yüksel, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Alaattin Aslan ,KOSGEB Müdürü Turgut Gözen, İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, sanayi ve iş adamları, kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, ADÜ öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Panele, ADÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Özarslan, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Harun Diler, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre Mühendisi Hakan Ülken, İş Adamı ve Makine Mühendisi Yalçın Pekgüzel ile İş Adamı ve Makine Mühendisi Hakkı Gözlüklü konuşmacı olarak katıldı.
Akademisyenler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde, konuşmacılar çalışma hayatlarındaki tecrübelerini sunarak, başarının sırlarını öğrencilere aktardı.
Panel, Rektör Yardımcısı Prof Dr. Mustafa Çetin"in, Yrd. Doç. Harun Diler"e; Prof. Dr. Cengiz Özarslan"ın, Mühendis Hakan Ülken"e; Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Saadettin Yıldırım"ın, Mühendis Hakkı Gözlüklü"ye ve Mühendis Yalçın Pekgüzel"e plaketlerini takdim etmesiyle sona erdi..(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.