"SONDAN SONRA” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

"SONDAN SONRA” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

"SONDAN SONRA” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


Gerçek Gazetesi
Akbük Belediyesi organizasyonunda düzenlenen, “Sondan Sonra” isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü ve büyük bir beğeni topladı.
Akbük Belediyesi tarafından düzenlenen, Mavi Organizasyon tarafından organize edilen "Sondan Sonra" isimli tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü. Tiyatro başlamadan önce tamamen dolan salona ek sandalye ve oturaklar konulmasına rağmen yinede insanların bazıları dışarıda kaldı. Görevliler geç gelenleri salonun dolu olmasından dolayı içeriye alamadılar. Onlarca kişi tiyatroyu izleyemeden geri dönmek zorunda kaldı.
Büyük alkış ve beğeni toplayan tiyatroda, sığınaktaki iki insan anlatılıyor. Oyunda Mark (Emre Kınay) ile Louise (Ahu Türkpençe). Büyük beğeni toplayan tiyatronun konusu ise; “Korkunç nükleer saldırıda, binalar çökmüş, herkes ölmüş, her yanı radyoaktif toz bulutu kaplamıştır. Mark bu saldırıdan Louise'i bin bir güçlükle sığınağa taşır. Mark'ın sığınağında yiyecek, ranza, radyo gibi kısıtlı imkânları vardır. Mark'ın konuşmalarından Louise'e aşık olduğu ve onu delice kıskandığı da anlaşılır.”
Oyunun sonunda Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu"nun eşi Zeynep Emiroğlu ve Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, oyunculara çiçek hediye ettiler. Ayrıca Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, geldiklerinden dolayı teşekkür ederek tiyatro ekibine adına oyunculara plaket verdi.
Tiyatronun sonunda konuşan oyuncu Emre Kınay, salonun elektrik tesisatının kötü olduğundan bahsetti. Kınay; “Bu salonun elektrik tesisatı çok kötü durumda, insan yanabilir veya kötü bir kaza yaşanabilir. Bu durumun biran önce, bir kaza yaşanmadan düzeltilmesi gerekir.” dedi. Oyunda cep telefonun çalmasına da değinen Kınay; “Ben oynarken çalan cep telefonlarından çok rahatsız oldum. Eğer 2 tane 55 dakika cep telefonu kullanmadan duramıyorsanız tiyatroya gelmeyin arkadaş.” dedi.
“DİDİM"E TİYATRO SAHNESİ LAZIM”
Kınay ayrıca Didim"de bir tiyatro salonun bulunmamasına üzüldüğünü belirterek, Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu"nun eşi Zeynep Emiroğlu"ndan, Didim"e tiyatro yapılması için Belediyeye yardımcı olamalarını rica etti. Kınay; “Buraya bir tiyatro salonu gerekmektedir. Bu konuda Kaymakamımızın Belediyeye yardımcı olarak buraya bir tiyatro kazandırılmasını istiyorum. İnşallah Sayın Kaymakamımızın desteği ile bu gün içeriye giremeyen 60 - 70 kişinin, 1500 koltuk olarak geri dönmesini istiyorum. Tiyatro salonu yapıldığı zaman, açılışında ilk gösteriyi ben gelip ücretsiz oynayacağım.” dedi.
Tiyatro ekibi ve oyuncuları daha sonra sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.