Müzisyene silahlı saldırı

Müzisyene silahlı saldırı

Didim’in tanınmış müzisyenine silahlı saldırı

Gerçek Gazetesi
Aydın"ın Didim İlçesi'nde sahneye çıktıkları ve aynı zamanda işlettikleri barın önünde iki kişinin tabancalı saldırısına uğrayan Grup Eflatun"un solisti Erdal Duman yaralandı.
Olay dün gece saat 01:00 sıralarında Altınkum Mahallesi Aytepe Mevkiindeki bulunan barda meydana geldi. Bar işletmecisi olan ve aynı zamanda kendi Barında grubu Eflatun ile şarkılar seslendiren ve İlçenin sevilen müzisyenlerinden Erdal Duman (37) ile bar"da bulunan iki müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından bar"dan çıkan iki kişiden biri bara geldikleri motosikletinde bulunan tabancayı alarak mekâna ateş etti. Tabanca"dan çıkan kurşunlardan biri Grubun solisti olan Erdal Duman"ın omzuna isabet etti.
Yaralanan Duman arkadaşlarının çağırdığı Ambulansla Didim Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Duman"ın ilk tedavisinin ardından ambulansla İzmir"e sevk edildiği öğrenilirken olaya karışan iki kişi olay yerinden kaçtı. Polis kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlatırken, Yaralanan Erdal Duman"ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.