Aydınlı genç yönetmen ödüle doymuyor

Aydınlı genç yönetmen ödüle doymuyor

Aydınlı genç yönetmen ödüle doymuyor


Gerçek Gazetesi
Aydınlı genç yönetmen Gökalp Yamen, okuduğu Yakın Doğu Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema Bölümü"ne son altı yılın yedinci ödülünü kazandırdı.
Aydınlı genç yönetmen Radyo TV ve Sinema Bölümü öğrencisi Gökalp Yamen çektiği “Postal 74"" filmi ile Niğde Üniversitesi tarafından düzenlenen T ürk Dünyası Öğrencileri Kısa Film Yarışması"ndan ödülle döndü. "Niğde Üniversitesi Kısa Film Festivali"" kapsamında yer alan yarışmaya; Türkiye"den, farklı Türk Cumhuriyetleri ve akraba topluluklardan 250 film başvurdu.
Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü"nden yapılan açıklamaya göre, Seçici kurulun kararı ile; gösterim hakkı elde etmekle birlikte ilk on beş film arasında yer alan Aydınlı öğrenci Gökalp Yamen"e ait "Postal 1974" filmi üçüncülük ödülüne hak kazandı İletişim Fakültesi"ne ve RTC bölümüne yeni bir ödül kazandıran Aydınlı Gökalp Yamen, geçtiğimiz günlerde uzun metraj bir filmde ""Görüntü Yönetmeni"" görevini üstlenmiş ve bu haber "Yakın Doğu Üniversitesi Öğrencileri Film Çekiyor" manşetleri ile basında geniş yer almıştı.
Gökalp Yamen, yapımcılığını Zayka Yapım"ın üstlendiği, önümüzdeki günlerde sinema perdesine yansıması beklenen "İblisin Oğlu 13. Vahşet" filminde görüntü yöntemeni olarak görev aldı.”(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.