USTA OYUNCU HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

USTA OYUNCU HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

USTA OYUNCU HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU


Gerçek Gazetesi
Türk Sinema ve Tiyatrosunun usta isimlerinden Selçuk Uluergüven, 72 yaşında Aydın"da hayata gözlerini yumdu.
Kırılan kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması sebebiyle yaklaşık 3 aydır Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi"nde tedavi gören Selçuk Uluergüven, dün saat 23.45 sıralarında hayatını kaybetti. Uluergüven, "Bizimkiler" adlı dizide oynadığı “Davut Usta” karakteriyle çok sevilmiş, “dunkof (aptal)” sözü hafızalara kazınmıştı.
3 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Selçuk Uluergüven, İstanbul"da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden tiyatrocu oğlunun yanında toprağa verilecek.
Emeklilik kararının ardından merkez Mimar Sinan Mahallesi"nde bir ev satın alarak Aydın"a yerleşen Selçuk Uluergüven"in ölüm haberi büyük üzüntüye neden oldu.
Selçuk Uluergüven"in yaklaşık 3 aydır ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi"nde tedavi gördüğünü anımsatan Başhekim Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, ölüm haberinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Sanatçımız 2012 yılından bu yana rahatsızlıklarından dolayı zaman zaman hastanemizde tedavi görüyordu. En son 2013 Ekim ayında kırılan kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması sonucu tekrar hastanemize yatışı yapıldı. Yoğun bakım servisinde solunum cihazına bağlı tedavi görüyordu. Hekimlerimiz Uluergüven"in sağlığına kavuşması için büyük mücadele verdi. Maalesef çabalarımız sonuçsuz kaldı” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.