MHP’den Gazeteciler Günü kutlaması

MHP’den Gazeteciler Günü kutlaması

MHP’den Gazeteciler Günü kutlaması

Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın ile sohbet toplantısı düzenledi.
Toplantı MHP İlçe Lokalinde gerçekleşirken; toplantıda MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit de bulundu.
Davetleri üzerine toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı. Gazeteciliğin meşakkatli bir meslek olduğunun bilincinde olduklarını belirten Veysel Öztürk; “Ülkemizde her türlü sıkıntıyı ve sorunu dile getiren basın mensupları, çalışma ortamlarında sıkıntılar yaşayan meslek grubudur. Halın haber alma özgürlüğü için çalışan gazetecilerin sağlıklı çalışabilmeleri için gerekli hak ve özgürlüklerini sağlayan yasal düzenlemelerin gerçekleşmesini temenni ediyoruz” dedi.
Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit konuşmasında; 1920"lerde kuvvetler birliği anayasasının 1950"lerde kuvvetler ayrılığına dönüştüğünü, 21. Yüzyılda yani günümüzde kuvvetler ayrılığında basının 4. Güç olarak kabul edilmesine rağmen bugünkü durumu üzülerek takip etmekte olduklarını belirtti. Basının halkın gözü, kulağı nefesi olduğunu belirten Yusuf Keremit; tüm basın mensuplarının çalışan gazeteciler gününü kutladı.
Gerçekleşen toplantıda basın mensuplarının yaşadığı sıkıntılar dile getirilirken, MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit siyasiler olarak bu sorunların takipçisi olacaklarını söyledi. MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit; yerel seçimlerden sonra göreve gelmeleri halinde Söke"de yerel basının rahat koşullarda çalışabilmesi için projeleri olduğunu ifade etti.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.