DYP’Lİ NİŞANLI ADAYLAR HAFTA SONU NİKAH MASASINA OTURUYOR

DYP’Lİ NİŞANLI ADAYLAR HAFTA SONU NİKAH MASASINA OTURUYOR

DYP’Lİ NİŞANLI ADAYLAR HAFTA SONU NİKAH MASASINA OTURUYOR


Gerçek Gazetesi
Aralık ayının son haftası yaptıkları basın toplantısı ile DYP"den adaylıklarını açıklayan M. Kıvanç Özel ve nişanlısı Hale Tan seçim önü nikah masasına oturacaklarını açıkladılar. Hafta sonu İstanbul"da evlenip Aydın"a döndükten sonra seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten DYP Didim Belediye Başkan Adayı Hale Tan, hayatını doğru yolda devam etmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.
Geçen ay Söke"de düzenledikleri basın toplantısı ile DYP"den belediye başkan adaylıklarını açıklana M.Kıvanç Özel ve nişanlısı Hale Tan ilgi odağı olmuştu. Yaptıkları basın toplantısında M. Kıvanç Özel DYP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklarken, müstakbel eşi de Didim Belediye Başkan Adayı olduğunu belirtmişti.
Geçen ay düzenledikleri basın toplantısında hem adaylıklarını hem de Ocak ayı içerisinde evleneceklerini açıklayan çift, bir yandan seçim hazırlığı yaparken diğer yandan da evlilik hazırlıklarını tamamladıklarını belirttiler. Önemli kişilerin katılımı ile 18 Ocak Cumartesi günü İstanbul"da dünya evine girecek olan çift, balayını ise çok sevdikleri Aydın"da seçim çalışması ile yapacaklarını belirttiler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.