Ayyıldız kadınları kontrole çağırdı

Ayyıldız kadınları kontrole çağırdı

Ayyıldız kadınları kontrole çağırdı


Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Aydın Valisi Erol Ayyıldız"ın eşi Uzman Dr. Dilek Didem Dilek Ayyıldız, Aydın Efeler ilçesi Osman Yozgatlı mahallesi Yunus Emre İlkokulunda yapılan KETEM tanıtım toplantısında kadınlara seslenerek, "Toplanıp gün yapıyorsunuz, bir günde toplanıp topluca tarama testi yaptırmaya gelin" dedi.
Konuşmasında, bir futbol maçı ya da dizi izlemek için geçen dakika ve bir saat içinde dünyada kadının meme kanserine yakalandığını dikkat çeken Uzman Dr. Dilek Didem Ayyıldız, "Kadının kanser olması sadece kendini değil, bütün aileyi etkiler. Bazen toplanıp gün yapıyorsunuz. Bir günde toplanıp topluca tarama testi yaptırmaya gelin. bu okulda gördüğüm tek bir çocuğun bile geleceğini kurtarmak için, onun öksüz kalmaması için ben hergün buraya gelir gece gündüz annelere tarama yaparım" diye konuştu.
Tanıtım toplantısına Uzman Dr. Dilek Didem Ayyıldız"ın yanı sıra; Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Emniyet Müdürü Turan Temelin eşi Fatma Temel, Osman Yozgatlı Mahallesi Muhtarı Sabri Akın, Aydın Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, Okul Müdürü Nadir Coşkun, Uz. Dr. Şeniz karademir ve Osman Yozgatlı Mahallesi halkı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.