Didim, EMITT Fuarında yerini aldı

Didim, EMITT Fuarında yerini aldı

Didim, EMITT Fuarında yerini aldı

Gerçek Gazetesi
Bu yıl 18. düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarında bir kez daha yer alan Didim Belediyesi standı büyük ilgi gördü.
Bu yıl 18. düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarında bir kez daha yer alan Didim Belediyesi standı büyük ilgi gördü. 30 Ocak -2 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan ve Dünyanın 5. büyük turizm fuarlarından Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarında Didim Belediyesi bir kez daha katılarak yurt içindeki tanıtım çalışmalarını sürdürdü.
Dünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen iller, beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin yer aldığı fuar, 2 Şubat"a kadar açık kalırken Didim bu yılda fuarda yerini aldı. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, AK Parti Didim Belediye Başkanı Ufuk Döver, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, Belediye Meclis üyeleri, Didim Ticaret Odası Meclis üyeleri ve Turizmciler katıldı.
Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı EMITT fuarının Didim"e katkı sağladığını belirterek “İlçemizde katkı sağlıyor. İyi bir tanıtım yapılıyor burada; bizde önceki yıllarda EMITT fuarının katkılarını gördük. Geçtiğimiz yıl otel rezervasyonları çok iyiydi. Bu senede umut ediyoruz ki bu çalışmalar doğrultusunda iyi bir turizm sezonu geçireceğimize inanıyoruz. Arkadaşlarımız gelen konuklarıyla ilgileniyor; en iyi şekilde Didim"i tanıtmaya çalışıyorlar. Bu sene Esnaf Odamız, Ticaret Odamız, Belediyemiz ve otel sahiplerimiz ve özellikle basınımız duyarlı bir şekilde katkı sağladılar bize. Ümit ediyorum bu yıl Didim"in en iyi yıllarından birisi olacak. Ciddi bir sahiplenme var; bu da ilçemizde turizmin önemini göstermektedir. Bu duyarlılıktan memnunum; gelecek yıl hep beraber yine bu çalışmayı sürdüreceğiz.”dedi.
AK Parti Didim Belediye başkan adayı Ufuk Döver ise fuarın turizm için önemine değinerek “ 70 yakın ülkenin katıldığı bu fuar turizm açısından önemli bir yer tutmaktadır. Gerek Aydın"ın gerekse ilçemizin tanıtımı için çok önemlidir. Bizlerde yerimizi almış bulunuyoruz. Turizm tesislerimizin tanıtımını açısından, önem arz eden bir fuardır. Fuara katılım nedeni ile Didim belediyesine, Ticaret Odamıza ve Turizm derneğine teşekkür ederim” dedi.
Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay ise “18. yapılan EMİTT fuarına bizlerde yıllarca katılmaktayız. Dış piyasada tanıtım yaparken turizmin lokomotifi olan iç piyasayı göz ardı etmemek lazım. Turizm önemli olan dünyadaki ve yurdumuzdaki dinamik turizm yapısına ayak uydurabilmek ve alternatiflerimizi tüketiciye sunabilmektir. İnsanlar tabi ki güzel bir cevrede tatil yapmak isterler. Öncelikle tüketicinin güvenini kazanmak gerektiğine inanıyoruz. Bunu sergileyebilmenin tüm dünyadaki en güzel şekli fuarlardır. Son yıllarda Didim de bu doğrultuda hem turizmimizi çeşitlendirmek anlamında bir hareket başlamıştır. Bizlerde dernek olarak dalış turizmi için gemiz batırarak yapay resif oluşturduk. Ayrıca yelken kulübümüzle de deniz sporlarını özendiriyoruz. Gittikçe artan fuarların önemi bizi bu tur etkinliklere katılmaya zorluyor. Bundan böylede fuarlara katılmaya devam edeceğiz. Düzenleyenlere teşekkür ederiz.” dedi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ise “EMİTT Fuarı Didim Turizmi için çok önemli bir yeri vardır. Bizlerde ticaret odası olarak fuar ortamında üyelerimizin istifade edebilmesi için yönetim ve meclis üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Bu tür fuarların düzenlenmesi ülkemiz ve Didimimiz açısından son derece yararlıdır. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.