Aydın, EMITT Turizm Fuarı’nda yerini aldı

Aydın, EMITT Turizm Fuarı’nda yerini aldı

Aydın, EMITT Turizm Fuarı’nda yerini aldı

Gerçek Gazetesi
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"nda (EMITT) yer alan Aydın Valiliği standı, en çok ziyaret edilen bölümlerden birisi oldu.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından açılışı yapılan Uluslararası EMITT Turizm 2014 Fuarı, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında devam ediyor. Uluslararası EMITT Turizm 2014 Fuarına Aydın Valiliğini temsilen Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktaka, Şube Müdürü Ahmet Demir ve görevli müdürlük personeli katıldı.
Aydın standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Aydın eski valisi Mustafa Malay, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Mardin Valisi Ahmet Cengiz ve çok sayıda Vali Yardımcısı, Kaymakamlar ve Belediye Başkanları beğenilerini ifade etti. Ziyaretçilere Aydın Ticaret Borsasının hazırladığı kuru incir, zeytin ve zeytinyağı ikram edildi. Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu tarafından ziyaretçilere kaliteli zeytinyağı konusunda bilgi verildi. Aydın Valiliği"nce hazırlanan Aydın il geneli, Kuşadası, Didim ve Dilek Yarım Adası Milli Park broşürleri büyük beğeni topladı.
Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktaka, yaptığı açıklamada; “Aydın standımızda katılımcı olarak yer alan Günkar Gıda Şirketinin ikramlık zeytinleri, Ticaret Odasının zeytinyağları, Kabakcızade Gıda Aybalım kabak tatlısı, Kuyucak"tan Çevik Gıda işletmesinin ürünleri, Yenipazar Halk Eğitim Hamzabali köyünde görevli el sanatları usta öğretici Selma Balkan, İncirliova"dan Efe Çizmesi ustası İzzet Erkaç ve Karacasu Çömlek ustası Erol Alaca laca standımıza ayrı bir renk vermektedir. Aydın standı sergilenen ürünler, canlı performanslarla ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Uluslararası EMITT Turizm 2014 Fuarı 02 Şubat 2014 Pazar günü saat 18.00 de sona erecektir” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.