“AROMALI SEZARYEN” KAHKAYA BOĞDU

“AROMALI SEZARYEN” KAHKAYA BOĞDU

“AROMALI SEZARYEN” KAHKAYA BOĞDU


█ Gerçek Gazetesi
Bursa Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatrosu"nun Söke"de Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde sahneye koydukları “Aromalı Sezaryen”adlı müzikal komedi tiyatro severleri kahkaha boğdu.
Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde çeşitli meslek gruplarından 19 kadın tiyatro tutkununun hazırlayıp sahnelediği “Aromalı Sezeryen” adlı oyun Söke de büyük ilgi gördü. Erdinç Aydın"nın yazdığı Erdal Gülver"in yönettiği müzikal komedide Sheaspear"in ünlü karekterleri Kleopetra-Sezar ilişkisinin günümüze yansımasının yanı sıra Türkiye gündemindeki traji komik olaylarında oyunun içinde yer verilmesi Söke de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunu dolduran tiyatro severleri kahkaha boğdu.
Bursa"da aralarında ev hanımı, ve çeşitli meslek gruplarından ve emeklilerden oluşan tiyatro gönüllüsü kadınların sahne aldığı oyun büyük beğeni toplarken sanatçıların amatör bir ruhla profesyonelce sahneledikleri oyun ayakta alkışlandı.
Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç oyun bitimi sonrası sanatçılara çiçek verip teşekkür ederek, ”Nilüfer Kent Konseyi çalışmaları ile Türkiye"ye örnek olmuş bir yapılanma içerisinde olması bünyesindeki amatör kadın tiyatrosu ile bir kez daha ortaya koydu. Bizleri kırmayıp hiç bir maddi talepleri olmadan kilometrelerce yol kat ederek bizlerle buluşması bizleri mutlu ederken kadın meclislerinin güzel bir dayanışması olarak değerlendiriyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.