BU KURS AŞIKLAR İÇİN

BU KURS AŞIKLAR İÇİN

BU KURS AŞIKLAR İÇİN


Gerçek Gazetesi
İnternet kullanımın yoğunlaşması ile birlikte globalleşen dünyada, birçok genç ulusal sınırları aşarak uluslararası sevgili bulunca Aydın"da bir dil kursu aşıklar için kurs düzenlemeye başladı.
Özellikle sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile sevgili edinenlerin Almanya Hükümeti tarafından şart koşulan "Uyum Yasası" gereği Almanca A-1 sınavı global aşıkların akınına uğradı. Gençlerin yanı sıra yaşlıların da ilgi gösterdiği kurslarda Alman vatandaşı ile evlenmek isteyen bayan ve erkeklere Almanca Uyum Eğitimi verdiklerini belirten Aydın Lisan Kursu Kurucusu Gönül Mezkit, “Kurum olarak vatandaşlarımızın yabancı dil eğitim hizmeti vermenin yanında Almanya"dan evlenmek isteyenlere de özel kurs ve uyum eğitimleri veriyoruz” dedi.
Aydın"ın aynı zamanda gurbetçi ailelerin yoğun yaşadığı illerden biri olduğunu belirten Aydın Lisan Kursları Kurucusu Gönül Mezkit, “Kurum olarak 1983 yılından bu yana lisan eğitimi veriyoruz. Bunun yanında özellikle Almanya"dan sevdiği ile hayatını birleştirmek isteyenler için de özel eğitimler veriyoruz. Almanya Hükümeti tarafından şart koşulan "Uyum Yasası" gereği Almanca A-1 sınavını geçemeyenlere maalesef vize verilmiyor. Biz kurum olarak Almanya"da sevdiği olup bu ülkede evlenecek olanları bu sınava hazırlıyoruz ve aşıklarımız kurs sonunda sınavları başarı ile geçip muradına eriyor” dedi.
Program kapsamında Aydın"da yaşayan ve aşkları Alman olan gençler Alman Kültür Merkezi Goethe Enstitüsü yetkilileri ve Alman Kültür Merkezi Sosyal Pedagog Gülin Gökalp ile bir araya geldiler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.