SCREAM ‘ÇIĞLIK’ ADLI FİLMİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

SCREAM ‘ÇIĞLIK’ ADLI FİLMİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

SCREAM ‘ÇIĞLIK’ ADLI FİLMİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI


Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Sökeli Senarist Yönetmen Barış Demirkaya"nın yönetmenliğini yaptığı 2011 yapımı Adana Altın Koza,Antalya Altın Portakal, İzmir Altın Kedi ve İstanbul Uluslararası kısa film festivallerine gönderilen kısa metrajlı dram türündeki "'Bir Yalnızlığın Anatomisi", yine 2013 yapımı olan ve 50. Antalya Altın Portakal Film Festivallerine gönderilen parapsikoloji türündeki kısa metrajlı ""Taksi"" ve 2012 de OFFİCAL TRAİLER çekimlerinin yapıldığı uzun metrajlı dram türündeki 'Kaybolan Hayatlar" adlı filmlerinden sonra ,yönetmenliğini yaptığı 4. filmi olan ve 2014 yapımı orta metrajlı psikoloji türündeki filmi ScREAM "Çığlık" çekimleri Ocak 2014 yılının ilk haftasında 6 günde tamamlandı.
Senarist Yönetmen Barış Demirkaya; Bir Yalnızlığın Anatomisi, Kaybolan Hayatlar ve ScREAM adlı filmlerin senaryolarını yazıp yönetmenliğini yaparken, Mesut Arslan imzalı Taksi filminin yönetmenliğini yaptı.
Bir Yalnızlığın Anatomisi,Taksi ve Kaybolan Hayatlar"dan sonra SCREAM filmini de oyuncu castlığını MEANDROS CASTING"in yaptığı filmde, cast direktörlüğünü Selami Taner üstlendi. Çekimlerinin Söke Kemalpaşa Mahallesi, Söke Ağaçlı Köyü, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, İzmir Karşıyaka ve Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gerçekleştirildiği filmin seslendirme dublajlarını ise Kuşadası Ada Radyo TV de yapıldı.
Şizofren bir kişiliğin hayat hikayesinin işlendiği filmde Dilan Taşdemir ,Sabri Yenikeçeci, Bülent Karayel, Selami Taner, Ahmet Efe Haşılcıoğlu, Ekin Karayel, Hülya Toprak, Ebru Gül, Veysi Vedat Yeşiltepe ,Uğur Gürses, Mahmut Yüzbaşı, Cemal Şimşek, Cumhur Sakalar, Celil Şanlıoğlu, Emre Ercanoğlu rol aldılar.
Sinema sektörünün tecrübeli ismi Aydın Güleç"in Görüntü Yönetmenliğini yaptığı filmde, 2.yönetmenliği Murat Bozkurt yaparken, filmin yardımcı yönetmenliğini Bülent Karayel ve Vedat Yeşiltepe üstlendiler.
2014 Ulusal Festivallere gönderilmesinden önce Söke Dicle Sineması'nda filmin galasının da yapılacağını bildiren Senarist Yönetmen Barış Demirkaya, uzun metrajlı filmi Kaybolan Hayatlar çekimleri öncesinde SCREAM adlı filminin kendisinin son tecrübe filmi olduğunu ve yeterli prodüksiyon / sponsorluk desteğini bulduğunda uzun metrajlı Kaybolan Hayatlar adlı sinema filminin çekimlerine başlayabileceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.