Çerçioğlu, “Başarımızın sırrı, eşit ve adil olmak”

Çerçioğlu, “Başarımızın sırrı, eşit ve adil olmak”

Çerçioğlu, “Başarımızın sırrı, eşit ve adil olmak”

Gerçek Gazetesi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başarısının sırrında insanların ihtiyaçlarını bilmenin yattığını belirtti.
Aydın Belediye Başkanlığı döneminde zengin-fakir, partili-partisiz herkese eşit davrandığını ve kutuplaştırmadan uzak durduğunu ifade eden Çerçioğlu, “5 yıl boyunca dezavantajlı bölgelerde çalışma yaptık. 85 bin konuta girdik. 6 ayda bir insanların ihtiyaçlarını belirleyen anketler yaptık. Bir gün belediyeye girdim. Belediyenin duvarını birisi matkapla deliyordu. Ne yapıyorsun?dediğimde, "ben müfettişim duvarın içindeki demire bakıyorum"dedi. Biz de "tamam" dedik. Müfettiş hiç eksik olmadı. İhalelerimizin tamamı denetlendi. En küçük kalemi bile alırken hesap soruldu. 08.00-17.00 bizimle mesai yapan müfettişleri ağırladık. Üzerimizden baskı hiç eksik olmadı” dedi.
AYDIN"IN SORUNLARINI
ÇÖZECEĞİZ
6 ayda bir bilimsel yöntemlerle anket yaptırarak vatandaşların ihtiyaçlarını belirlediklerini belirten Çerçioğlu ,”Bu anketlerden çıkan sonuçlarla hareket ettik. Hizmetleri o sonuçlara göre götürdük. Şimdi Aydın"ın tamamına hizmet edeceğiz. Aydın"ın tamamının sorunlarını çözeceğiz. Kutuplaşma kesinlikle bitirilmeli. Bu kutuplaşma toplumu geriyor ve ayrıştırmaya neden oluyor. Özellikle gençlerimiz de ayrışmayı görüyoruz. Ülkemizin geleceği için kutuplaşma yöntemine gitmemeli” diye konuştu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.