Söke’de Kutlu Doğum Haftası kutlamaları başladı

Söke’de Kutlu Doğum Haftası kutlamaları başladı

Söke’de Kutlu Doğum Haftası kutlamaları başladı

Gerçek Gazetesi
Necati MALDAR
Peygamberimizin doğum yıldönümünde tüm islam aleminde her yıl kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası Söke Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törenle başladı. Hafta nedeniyle Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde lokma döktürülüp konuklara şerbet ikram edildi. Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Ünal, okul aile birliği yöneticileri ve Diyanet Sen Şube yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta, yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Aydın Diyanet Sen Şubesi Başkanı Ahmet Emirdağ geleneksel olarak gerçekleştirdikleri kutlu doğum haftası etkinliklerinin bu yıl ki kutlamalarında Söke de 12 okulda düzenleyeceklerini söyleyerek, ”Peygamberimizi anma, hatırlatma ve yavrularımıza hatırlatmak maksadıyla maddi ve manevi hizmet vermeye devam ediyoruz. Etkinlikler kapsamında 16 Nisan Çarşamba Günü saat 14.00"de Söke ilçe, 17 Nisan Perşembe günü saat 14.00"de İl Müftülüğünce yapılacak olan konferansta etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Kutlu Doğum Haftasının bu yıl ki kutlamalarda "Din ve Samimiyet" konusu ele alınacağını sözlerine ekleyen Diyanet Sen Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, ”Bu haftada yapılan tüm hayri hizmetlerin, hatimlerin Salat-ü selamların ülkemizin birlik beraberliğine, alem-i islamın tüm acı ve kederlerlerinin giderilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allahyatn niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.