Çerçioğlu Söke’de taziyede bulundu

Çerçioğlu Söke’de taziyede bulundu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke’de taziyede bulundu


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın il yöneticisi Fatih Akkentli'ye taziye ziyaretinde bulundu.
CHP Aydın İl Yöneticisi Fatih Akkentli"nin dayısı Ahmet Turgutlu geçtiğimiz hafta içerisinde vefat etmişti. Hafta sonunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu eşi Ercan Çerçioğlu ile birlikte Söke"ye gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Spor kıyafetleri ile sessiz sedasız Söke"ye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İlçenin Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş Sokak"ta bulunan Akkentli Ailesi"nin evine geldi, bir süre eve konuk olan Çerçioğlu taziye dileklerini ileterek Söke"den ayrıldı. Özlem Çerçioğlu"nun taziye ziyareti sırasında CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık da bulundu. CHP Aydın İl Yöneticisi Fatih Akkentli Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun taziye ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti.
KAYMAKAM
DEMİREZER"DE
ZİYARET ETTİ
Akkentli Ailesi"nin hafta sonunda bir başka ziyaretçisi de İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer oldu. Kaymakam Demirezer beraberinde Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Kasım Üzüm ile birlikte Akkentli Ailesi"nin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.