Kutlu Doğum Haftası spor müsabakaları tamamlandı

Kutlu Doğum Haftası spor müsabakaları tamamlandı

Kutlu Doğum Haftası spor müsabakaları tamamlandı

Gerçek Gazetesi
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen spor müsabakaları tamamlandı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle spor müsabakaları düzenledi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa"nın doğumunun 1443 yılı münasebetiyle güreş ve yüzme branşlarında il birinciliği müsabakaları yapıldı. Peygamber Efendimizin yüzme ve güreş sporlarını çok sevmesinden dolayı yapılan faaliyetlerde dereceye giren sporcular belirlendi.
Yüzme branşı müsabakaları Adnan Menderes Üniversitesi Havuzunda küçükler ve yıldızlar kategorilerinde, 4 kulüp ve 60 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Kıyasıya geçen müsabakalar sonucunda Buzadam Yüzme İhtisas Kulübü 387 puanla birinci, Sökespor 135 puanla ikinci, Aydın Su Sporları ve Yüzme Kulübü 117 puanla üçüncü ve Dev Dalgalar Spor Kulübü ise 60 puanla dördüncü oldu.
Mimar Sinan Spor Salonunda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yapılan Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına 44 sporcunun katıldı. Çok çekişmeli geçen müsabakalarda coşku ve heyecan doruk noktasındaydı. Karşılaşmalar sonucunda 39-42 kilogramda Şamil Yörük, 46 kilogramda Mustafa Aldız, 50 kilogramda Ali Nam, 54 kilogramda Himmet Bağcan, 58 kilogramda Harun Gümüş, 63 kilogramda Mustafa Meşe, 69 kilogramda Yunus Seyitoğlu, 76 kilogramda Arif Özen, 85 kilogramda Alper Çınar ve 85-100 kilogramda Veli Sabırlı rakiplerini geçerek birinciliği elde etti.
Kutlu Doğum haftası münasebetiyle düzenlenen güreş ve yüzme branşlarında il birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri Vali Erol Ayyıldız tarafından 17 Nisan 2014 Perşembe günü Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde verilecek. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.