Sökeli öğrenciler satranç turnuvasından madalyayla döndü

Sökeli öğrenciler satranç turnuvasından madalyayla döndü

Sökeli öğrenciler satranç turnuvasından madalyayla döndü


Gerçek Gazetesi
Aydın Bahçeşehir Koleji"nde 12 Nisan Cumartesi günü Satranç Şöleni yapıldı. Geleneksel hale gelen satranç şölenine Aydın il merkezi ve ilçelerdeki anaokulu öğrencileri, velileri ve okul müdürleri katıldılar.
Bahçeşehir Koleji yönetiminden yapılan açıklamada; "Amacımız satranç ile yeni tanışan öğrencilerimizi hem motive etmek, hem de onları farklı ortamda ve farklı öğrencilerle tanıştırarak, satranç oynama fırsatı vermektir. Böylece satrancı sevdirme yolunda onlara bir katkı da biz bulunmuş oluyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Aydın Bahçeşehir Koleji olarak bir amacımızda satranca karşı ilgisi büyük olan çocuklarımızı küçük yaşta keşfedebilmek ve onların bu yolda ilerlemesine rehberlik etmektir. Okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuz tüm çocuklarımıza, öğretmen ve velilerimize yoğun katılımlarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" denildi.
Söke"den Özel Ege Koleji Anasınıfı öğrencileri Yağmur Güriş, Eflin Sözer ve Karya Özkavalalı Aydın Bahçeşehir Koleji'nde düzenlenen Satranç Şöleni Turnuvası'nda 2 turda da galip gelerek madalyalarını aldılar. Satranç Öğretmenleri Yıldırım Djaziri, 3 öğrencisiyle katıldığı turnuvada 3 madalya getirmenin mutluluğunu yaşarken daha büyük turnuvalarda da boy göstereceklerinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.