4 yaşındaki çocuk evlerinin bahçesinde kanlar içinde bulundu

4 yaşındaki çocuk evlerinin bahçesinde kanlar içinde bulundu

4 yaşındaki çocuk evlerinin bahçesinde kanlar içinde bulundu


Gerçek Gazetesi
Aydın"ın merkez Efeler ilçesinde pazar günü sünnet düğünü yapılan 4 yaşındaki çocuk, evlerinin yaklaşık 50 metre ilerisinde bulunan bahçedeki barakada kanlar içinde bulundu. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun öldüğü belirlenirken, polis ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Efeler ilçesi İmamköy Pınardere Mahallesi"nde geçtiğimiz pazar günü sünnet düğünü yapılan C.Ç. (4), bugün dedesi C.Ç. ile birlikte şehir merkezine gitmek için sabah hazırlanıp kapının önünde beklemeye başladı. Diğer ev sakinleri küçük çocuğu kapının önünde bulamayınca çevrede aramaya başladılar. C.Ç.'yi evin hemen karşısında bulunan bahçedeki baraka içinde kanlar içinde gören dede C.Ç.'nin feryatları üzerine barakaya gelen aile fertleri gördükleri manzara karşısında şok oldular. Elleri ve boynunda yaralar bulunan minik C.Ç.'nin kaldırıldığı Aydın Atatürk Devlet Hastanesi"nde öldüğü belirlendi. Acı haberle yıkılan çocuğun yakınları hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Olayın meydana geldiği bahçe ve içerisinde bulunan barakada olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil aranırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Pazar günü ilk mürüvvetini gördüğü oğlunu 2 gün sonra kaybeden anne F.Ç.'nin gözyaşları ve feryatları ise yürekleri dağladı. İki gün önce ağabeyi C.C. ile küçük C.Ç.'nin düğünün yapıldığı evde toplanan kalabalık gözyaşlarına boğuldu.
Gözyaşları içinde olayı anlatan 4 yaşındaki C.Ç.'nin ablası G.Ç., “Sabah Aydın"a gideceklerdi. Ben okula gittim. Kardeşim hazırlanıp bir an önce gitmek için kapının önüne çıkıyor. Annemler hazırlanıp dışarı çıktıklarında kardeşim C.'yi bulamıyor. Daha sonra dedem çevrede arıyor ve kardeşimi kanlar içinde buluyor. Kardeşimin katilini bulsunlar” diye konuştu.
Kimse ile düşmanlığının olmadığı ve kimseden şüphelenmediği yönünde ifade veren B.Ç. de katilin bulunmasını istedi.
AYDIN VALİLİĞİ"NDEN
AÇIKLAMA
Aydın Valiliği"nden olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise, "Bazı sanal basın organlarında yer alan İmamköy"de 4 yaşındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. İmamköy"de ikamet eden C.C. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde bahsi geçen çocuğun düşmesi sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir" denildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.