AYDIN TABİP ODASI’NDA DEVİR TESLİM

AYDIN TABİP ODASI’NDA DEVİR TESLİM

AYDIN TABİP ODASI’NDA DEVİR TESLİM


Gerçek Gazetesi
Aydın Tabip Odası"nda geçtiğimiz günlerde yapılan olağan seçimli genel kurul sonrası Başkan seçilen Metin Aydın, yeni görevine başladı.
Eski başkan Eralp Atay ve yönetim kurulu üyelerine odaya olam,n katkılarından dolayı teşekkür edip plaket sunan Başkan Metin Aydın, “Aydın Tabip Odası Başkan Eralp Atay"dan devraldığımız görevi Oda"nın çizgisinde herhangi bir sapma olmadan devam edeceğiz. Sayın Başkanımız Tüzük gereği 3. Dönem başkanlık yapamadığı için bir üst yönetimde çalışmalarına devam edecektir. Kendisine yönetimine fedakar ve başarılı çalışmalarından dolayı müteşekkiriz” dedi.
Eski Başkan Eralp Atay"dan görevi devralan yeni Başkan Metin Aydın, eski başkan Eralp Atay"ın yönetmelik gereği tekrar başkan olamadığını belirterek başladığı konuşmasında “Aydın"da Tabip Odası"nın sağlığa bir bakış açısı var. Bakış açısı ve çizgi bizim yönetimimizde de kesinlikle değişmeyecektir. Sayın Başkan Eralp Atay"ın Aydın tabip Odası"nın kurumsallaşması yönünde çok önemli hizmetleri oldu. Aydın Tabip Odası"nın Sayın Atay için bir avlat gibi olduğunu biliyorum. Ve kesinlikle gözü arkada kalmasın. Devraldığımız görevi en iyi şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.
Makam ve görevlerin geçici kurumların kalıcı olduğunu belirten Aydın Tabip Odası"nın eski Başkanı Eralp Atay, yeni başkana görevi devrederken yaptığı konuşmada “Aydın Tabip Odası"nın çizgisi bellidir. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın aynı şekilde görevi başarı ile yapacağına inanıyoruz. İyi hekimlik ve nitelikli sağlık hizmeti için mücadele edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Aydın Tabip Odası"nın yeni başkanı Metin Aydın görevi devraldığı Eralp Atay"a plaket ve çiçek sundu. Program kapsamında görevi devreden yönetim kurulu üyelerine de çiçek takdim eden Aydın, birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Program sonunda görevi devreden yönetim ile görevi devralan yönetim kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Metin Aydın Başkanlığı'ndaki Aydın Tabip Odası'nın yeni yönetimi, Adalet Çıbık (Genel Sekreter) Işık Doğan (Muhasip) İsmail Hakkı Ertin (Veznedar), Alparslan Ünsal, Güneri Kuruöz, ve Arif Erkan'dan (üye) oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.