Toyran: Sanata gönül verenlerin yanındayız

Toyran: Sanata gönül verenlerin yanındayız

Toyran: Sanata gönül verenlerin yanındayız


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Söke"de sanatsal faaliyetlerini sürdüren ve çeşitli meslek gruplarından tiyatro gönüllülerinden oluşan Söke Şehir Tiyatrosu Derneği, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ı ziyaret etti. Söke Şehir Tiyatrosu Derneği yönetimini Söke sanat ve kültür elçisi Mustafa Kavruk, Meandros casting direktörü Selami Taner, yönetmen Barış Demirkaya yalnız bırakmadı.
Söke Şehir Tiyatrosu Derneği Başkanı Birsan Sümerkan Söke"de tiyatroların yaşadıkları sıkıntıları Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"a aktardı. Sümerkan; “Söke"de tiyatroların sahnelenebilmesi için salon eksikliğimiz var. Bu konuda Söke Belediyesi olarak bir kültür merkezini yapmanızı bekliyoruz” dedi.
Söke"de casting direktörlüğü yapan Selami Taner Söke"nin film platosu haline gelmesi için çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Söke"de kültürel etkinliklerin sağlıklı şekilde yansıtılabileceği salon ve bir merkezin eksikliğini biliyoruz. Projelerimiz arasında kültür merkezinin yapılması projemiz var. Kültür Komisyonumuz ve Söke"de sanata gönül veren tüm dostlarımız ile el ele vererek sorunları çözeceğimize inanıyorum. İlçemizde sanata gönül verenlerin yanında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.